Reacties voor: Apple verstuurt eerste iPad 3G’s

Apple is deze week begonnen met het versturen van de iPad 3G-modellen. Dit melden verschillende websites op basis van verklaringen.
Lees het complete artikel → Apple verstuurt eerste iPad 3G’s
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik hoop mijn 3G versie te mogen ontvangen half mei misschien.

  2. Mijn iPad is prepared for shipment, ga hem overnight als hij vrijdag avond aankomt naar Nederland sturen en hoop hem dan zaterdag ochtend hem in mijn armen te slaan…. Keep you guys posted!

  3. Weet iemand of er ook een sim lock op de 3G iPad zit? Of kun je er gewoon alle soorten simkaarten gebruiken?

  4. nja aangezien niemand hem nog heeft is er nog vrij weinig over bekend lijkt me…….

  5. Weet iemand of er ook een sim lock op de 3G iPad zit? Of kun je er gewoon alle soorten simkaarten gebruiken?

    Er zit geen simlock op maar verreist wel een microsim, een ander model dan het huidige sim model dat nu in je telefoon of dongel zit.

  6. @1250: lijkt me wel erg voorbarig. In de states op vrijdag weg is maandag hier met fedex express of ups express.
    (binnen twee dagen naar Europa maar geen levering op zaterdag/zondag)
    Overnight werkt niet in 1dag naar Europa dus verlekker jezelf niet te veel.

  7. Origineel geplaatst door Donstil
    @1250: lijkt me wel erg voorbarig. In de states op vrijdag weg is maandag hier met fedex express of ups express. (binnen twee dagen naar Europa maar geen levering op zaterdag/zondag) Overnight werkt niet in 1dag naar Europa dus verlekker jezelf niet te veel.

    Het duurt minimaal een week voordat je iPad op Europese bodem is en door de douane komt.

  8. die info is dus wel bekend; de iPad met 3G is gewoon simlock vrij 🙂

  9. Ik heb de 64G al een aantal dagen in bezit. Op zich een prachtig apparaat, werkelijk een mooi stukje speelgoed.
    Maar nu: 600-zoveel gram begint toch wel zwaar te worden om ‘m vast te houden, en dan is ‘ie nog erg glad ook. Mis iPhoto, zodat ik in feite alleen maar foto’s kan laten zien en niet bewerken. Een schitterend beeldscherm met een prachtige fotoweergave. Gauw tekstverwerking aanschaffen en “excel”
    Ga gauw verder met spelen

  10. Mmmmm twijfel tussen de 16gb wifi of toch 3G vind priijs verschil wel veel maarja weekendje weg is dan toch lekker om internet te hebben(hoezo verslaafd ;))

    zullen ze begin mei in NYC op voorraad zijn want vriend v mij neemt er dan een mee! 🙂

  11. Op mijn iphone 3GS heb ik binnenskamer NOOIT 3G.
    Zelfs als ik buiten ben in de stad is het GEEN stabiel netwerk:de ene keer is 3G(mobistar) er wel en de andere keer niet.Het 3G netwerk lijkt niet zo goed uitgebouwd als ze wel beweren.
    Het nut van 3G op een iPad ontgaat me dan ook volledig.

  12. Origineel geplaatst door KenDust
    Op mijn iphone 3GS heb ik binnenskamer NOOIT 3G. Zelfs als ik buiten ben in de stad is het GEEN stabiel netwerk:de ene keer is 3G(mobistar) er wel en de andere keer niet.Het 3G netwerk lijkt niet zo goed uitgebouwd als ze wel beweren. Het nut van 3G op een iPad ontgaat me dan ook volledig.

    Hier probleemloos 3G in alle ruimten in huis. Verhuizen een optie voor je?

    Trouwens, is het niet zo dat de 3g tevens GPS heeft en de WIFI only versie niet? Nog een argument voor de 3G dan voor sommigen.

  13. Op mijn iphone 3GS heb ik binnenskamer NOOIT 3G.
    Zelfs als ik buiten ben in de stad is het GEEN stabiel netwerk:de ene keer is 3G(mobistar) er wel en de andere keer niet.Het 3G netwerk lijkt niet zo goed uitgebouwd als ze wel beweren.
    Het nut van 3G op een iPad ontgaat me dan ook volledig.

    Origineel geplaatst door klaas
    Origineel geplaatst door KenDustOp mijn iphone 3GS heb ik binnenskamer NOOIT 3G. Zelfs als ik buiten ben in de stad is het GEEN stabiel netwerk:de ene keer is 3G(mobistar) er wel en de andere keer niet.Het 3G netwerk lijkt niet zo goed uitgebouwd als ze wel beweren. Het nut van 3G op een iPad ontgaat me dan ook volledig.Hier probleemloos 3G in alle ruimten in huis. Verhuizen een optie voor je?Trouwens, is het niet zo dat de 3g tevens GPS heeft en de WIFI only versie niet? Nog een argument voor de 3G dan voor sommigen.

    Waar is jouw “hier”?
    Mijn ervaring met het uitblijven van het 3G mobistar netwerk binnenskamer beleef ik aan de Belgische kust(Oostende,Zeebrugge en Knokke).

  14. Overweeg gewoon een wifi-versie te kopen + een mobiele wifirouter (bv. van Novatel). Dan kun je met een normaal data-abonnement met maximaal 5 apparaten tegelijk op Internet. Ik werk er al mee, simkaart met Web’nWalk erin, en je hebt (bijna) altijd waar je ook bent een goed wifi signaal. Kan die verbinding met mijn macBook, iPhone en iPad delen. Wachten op tethering via de iPhone duurde me te lang en is ook te traag. Een investering van 189 euro (oke, dit is wel wat meer dan de meerprijs van een 3G iPad) en je kunt je data-abo MEERVOUDIG gebruiken. Zie het artikel van Gonny hierover (paar maanden terug gepubliceerd).

  15. Dus vanaf morgen zullen we weten of een bijgeknipte simkaart gaat werken!

  16. Hopelijk betekent dit ook dat de Spirit-Jailbreak snel zal komen…

  17. Origineel geplaatst door footloose
    Overweeg gewoon een wifi-versie te kopen + een mobiele wifirouter (bv. van Novatel). Dan kun je met een normaal data-abonnement met maximaal 5 apparaten tegelijk op Internet. Ik werk er al mee, simkaart met Web’nWalk erin, en je hebt (bijna) altijd waar je ook bent een goed wifi signaal. Kan die verbinding met mijn macBook, iPhone en iPad delen. Wachten op tethering via de iPhone duurde me te lang en is ook te traag. Een investering van 189 euro (oke, dit is wel wat meer dan de meerprijs van een 3G iPad) en je kunt je data-abo MEERVOUDIG gebruiken. Zie het artikel van Gonny hierover (paar maanden terug gepubliceerd).

    Ik had eerst een WiFi+3G besteld, maar deze heb ik geannuleerd en vervangen door de WiFi-only versie en een losse ‘MiFi’, de Huawei e5830. Deze kost rond de 80 euro op Ebay (unlocked) en je kan er 5 apparaten op aansluiten.

    Reden was dat ik het verhaal ‘simkaart bijknippen’ nog moet zien, en ik nu ook inderdaad mijn MacBook kan gebruiken.

    Andere optie om de iPhone te jailbreaken is leuk, maar bij mij zorgt een jailbreak alleen maar voor een instabielere telefoon… nee, dan liever 80 euro voor een apart apparaatje wat er voor gemaakt is ;).

    Wel vind ik het jammer dat ik nu geen GPS heb,maar ach…

    Het

  18. @Ruud:

    Er is een mooie PhotoPad App.

  19. Voor zover ik weet heeft idd alleen de wifi+3G versie aGPS, de wifi only versie niet. Ik heb wel begrepen dat op de wifi only iPad de plaatsbepaling nog best goed werkt zonder aGPS.

  20. @Anthony Donker:

    Heb de Huawei e5830 vandaag binnen gekregen. werkt super met de IPAD.. En het voordeel dat je meerdere apparaten kunt aansluiten (als upc weer een keer plat ligt) voor80 euries een aanrader

  21. Exo_dude; vertel vertel waar heb je hem vandaan?

    Origineel geplaatst door exo_dude
    @Anthony Donker:Heb de Huawei e5830 vandaag binnen gekregen. werkt super met de IPAD.. En het voordeel dat je meerdere apparaten kunt aansluiten (als upc weer een keer plat ligt) voor80 euries een aanrader

  22. Origineel geplaatst door 1250
    Mijn iPad is prepared for shipment…

    Ben nieuwsgierig bij wie je hem besteld hebt.

  23. @ Anthony : van welke provider is je data sim kaart?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.