Reacties voor: Apple verdient een dollar per klant per dag

Apple verdient per gebruiker een dollar per dag, veel meer dan de paar centen van Google en Facebook. Wat is het geheim?
Lees het complete artikel → Apple verdient een dollar per klant per dag
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Dit klopt echt! Nadat ik een iPhone had gekocht was ik vrijwel meteen geïnteresseerd in de rest van Apple’s productassortiment en wou een ander iDevice aanschaffen,een iPad of Macbook. Het hele Apple-ecosysteem is gewoon erg aantrekkelijk. Dat kan je niet zeggen van Microsoft of Samsung producten. Dat zijn meestal one-time purchases.

  2. Ik ben begonnen met de iPod vroeger, daarna iphone, ipad en mac. En inderdaad het lijkt erop dat er geen weg meer terug is want: waar moeten mn fotos heen als ik naar Android wil? Die staan nu allemaal in de iCloud en zijn overal beschikbaar.

  3. “Heb je een iPad, dan is het wel heel verleidelijk om ook een Mac te nemen.”

    Heb je een Mac, dan is het wel heel verleidelijk om ook een AppleCar te nemen. Ik zie de bui al hangen!

    Wat een drogreden weer…

  4. Herken mezelf hier ook wel een beetje in. Na 5 jaar enthousiast Android kwam er weinig bij. Nu, 5 jaar na de eerste iPhone is er ook een Watch, TimeCapsule, MacBook en een iPad (die ik weer heb gedaan omdat het toch wel een beetje overdreven was 😉 )

  5. Naast dat apples ecosysteem commercieel erg slim is: je wilt steeds meer is het ook echt goed uitgedacht. Maar ook weer niet te. Zou je iPad apps op je Mac kunnen draaien dan verkopen ze minder iPads bijvoorbeeld.
    Maar met je Watch je Mac unlocken of alles seamless gesynchroniseerd zie je echt nergens.

  6. Ik herken dit wel. Ik had in de jaren ’90 een MacIntosch. In 2006 een iPod nano 2GB gekregen. Dat werd als snel een iPod classic van 80GB. Snel gevolgd door een MacBook. Heb je een MacBook, dan is een Time Capsule ook wel makkelijk. Deed er vervolgens een Airport Express bij om mijn iTunes binnenshuis te streamen. Daarna iPhone in 2009. 2010 kwam de iPad. En dan is een MobileMe abonnement een must……enfin…inmiddels 6 jaar, een Mac Mini, drie iPhones en twee iPads verder.

  7. Het begon bij mij met een iPad toen een iPhone en nu wil ik een MacBook

  8. Ik herken me hier wel in.
    Alleen het mag nooit tegen wil en dank zijn (dat je door deze incapsulatie min of meer gedwongen bent om 3/4 jaar oude computers te accepteren)

  9. Ik ben zon extreem tevreden gebruiker!

  10. Logisch, twitter, facebook en google leveren geen of bijna geen producten zoals Apple. Met de prijzen die Apple hanteert s het ook niet verwonderlijk.

  11. Het begon allemaal met een 2gb iPod nano als cadeau waarna er al snel een 8gb iPod Touch volgde. Die werd na een tijdje vervangen door een iPad 2. Daarna was het tijd voor de iPhone 4. Die werdt vervangen door een iPhone 4S omdat de tweede keer hete was wel genoeg was voor de 4. Daarna volgde een gloednieuwe iPad Air 2 nadat het glas van de iPad 2 gebroken was. Een tijdje daarna kwam de iPhone 5S die samenging met mijn  Watch. Uiteindelijk kwam er voor mijn iPhone nog een zwart Leren  hoesje. Maar daar stopt het niet bij als 12-jarige  Fan

  12. Origineel geplaatst door Edwin
    Ik ben zon extreem tevreden gebruiker!

    Me 2 👍

  13. Hier ook zo’n super tevreden Apple fan. Soms misschien wat té enthousiast…

    Van de kernproducten: iPod classic, iPhone 5S, iPad Air 1, iPad Pro, iPhone 6S, Apple Watch, Macbook Pro 13″, Macbook Pro 15″, iMac 27″. (Daarvoor al 2 macbook (pro’s) versleten, een iPhone 3G, iPhone 4S, een ipad 1 en 3 en een iPod touch)

    Daarnaast uiteraard ook wat Apple toebehoren in gebruik zoals de Time Capsule, Airport express, Apple TV, Beats solo koptelefoon).

    Qua actieve services: Apple music abonnement voor gezin, Apple Match, en een iCloud abo voor 50Gb.

    De App store geef ik dan weer bitter weinig aan uit, in iTunes op enkele aankopen na niets.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.