Uitnodiging 9 september

Apple verstuurt uitnodigingen voor iPhone-event op 9 september

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus komen steeds dichterbij: Apple heeft een event aangekondigd waarop beide iPhones waarschijnlijk worden aangekondigd.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPhone-6s-uitnodiging-9-september

Apple heeft de eerste uitnodigingen verstuurd voor een groot media-evenement op 9 september. Ze deden dit onder de slogan: ‘Hey Siri, Give us a hint’. Hoewel Apple in de uitnodiging niet verklapt wat er zal worden besproken, wijzen meerdere geruchten op de onthulling van nieuwe iPhones in september. Tijdens het event worden hoogstwaarschijnlijk de iPhone 6s en iPhone 6s Plus door Apple onthuld. Daarnaast komen er mogelijk andere producten aan bod, zoals een nieuwe Apple TV.

Apple heeft alleen de media uitgenodigd voor het grote iPhone-evenement, maar het is voor iedereen mogelijk om de iPhone 6s-onthulling te volgen. Afgelopen jaren werd de presentatie via een livestream uitgezonden en dat zal ook dit jaar het geval zijn. Je kunt dus vanaf een iPhone, iPad, computer (Mac of Windows 10 met Edge) of Apple TV meekijken. De livestream is inmiddels officieel door Apple bevestigd.

Het evenement vindt plaats in Bil Graham Civic Center, zoals we eerder in een artikel voorspelden.

Tip: met deze link zet je het evenement meteen in je agenda.

De hints van Siri

Omdat de slogan een Siri-commando is, duurde het niet lang voordat de eerste mensen de vraag ‘Give me a hint’ stelden aan Apple’s virtuele assistent. Het antwoord van Siri neemt blogs op de hak met de tekst ‘Why don’t you check a rumours blog? That’s what I do’. Daarnaast heeft Siri ook nog wat andere vermakelijke antwoorden die allemaal met het Apple-event op 9 september te maken hebben.

Siri-9-september

Hieronder zie je een aantal leuke antwoorden in het Nederlands:

siri-9-september

Wat kun je van iCulture verwachten?

We volgen hier op iCulture uiteraard ook alle aankondigingen, zodat we daar zo snel mogelijk uitgebreid verslag over kunnen doen. Je vindt alles over de nieuwe iPhone 6s, iPhone 6s Plus en andere mogelijke producten in uitgebreide, Nederlandstalige artikelen. Zo ben je in één keer op de hoogte van alles dat er is besproken, zonder dat je de volledige presentatie hoeft te volgen. Wil je alle details op de voet meekrijgen? Op Twitter doen we via ons account @iCulture ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Verwachtingen voor Apple-event

Hoewel Apple nog niet heeft aangekondigd wat er op het event wordt besproken, wordt er wel druk online gespeculeerd. Staat het event volledig in het teken van de nieuwe iPhones? Komt de iPad voorbij? En hoe zit het nou met de Apple TV? Hieronder zetten we kort alle verwachte producten op een rij.

  • De iPhone 6s en iPhone 6s Plus worden verwacht. Beide iPhones zien er hetzelfde uit als hun voorgangers, maar zijn van binnen verbeterd met een Force Touch-scherm en 12-megapixelcamera.
  • Het is onduidelijk of ook de iPhone 6c tijdens het evenement voorbijkomt. Het lijkt een logisch moment voor Apple om deze nieuwe middenklasser te presenteren, maar volgens sommige bronnen wacht Apple tot 2016.
  • De nieuwe Apple TV zal eindelijk uit de doeken gedaan, met een verbeterde afstandsbediening, Siri en ondersteuning voor apps en games. De bijbehorende televisiedienst is waarschijnlijk uitgesteld naar 2016.
  • iOS 9 wordt waarschijnlijk kort besproken, waarna er wellicht een Golden Master wordt uitgebracht. We denken ook dat Apple de verschijningsdatum voor iOS 9 misschien wel bekendmaakt.
  • De iPad Pro, iPad Air 3 en iPad mini 4 verwachten we niet. Nieuwe iPads worden meestal aangekondigd in oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2015, 21:48
Categorie Apple
Onderwerpen event, iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.