Apple TV streepjespatroon

Apple vat alle content samen in nieuwe reclame van de Apple TV

Apple heeft een aantal apps, films en series die beschikbaar zijn voor de nieuwe Apple TV in een overzicht gezet. In de reclame komen onder andere The Martian, Inside Out en games als Asphalt 8 en Guitar Hero Live aan bod.

De nieuwe Apple TV is nu ruim een maand op de markt, maar heel erg veel nieuwe ontwikkelingen zijn er niet. Gisteren werd wel tvOS 9.1 beschikbaar gesteld voor iedereen met de vierde generatie Apple TV, waardoor het mogelijk werd om de Remote-app te gebruiken. Vandaag heeft Apple een nieuwe reclame gepubliceerd die allerlei soorten content samenvat.

Apple TV: van films en tv-series naar games

In de reclame, onder de noemer ‘The Future of Television’, komen onder andere films zoals The Martian en Inside Out aan bod, terwijl er ook ruimte is voor games zoals Guitar Hero Live en Asphalt 8. Vorige maand plaatste Apple al enige filmpjes waarin enkele apps centraal stonden, maar in deze langere reclame komt alles nog eens uitgebreid voorbij.

Minder leuk nieuws was er vanochtend, want Apple lijkt haar plannen voor een eigen tv-dienst voor de Apple TV in de koelkast gezet te hebben. Hierdoor moeten we het voorlopig nog doen met aparte apps uit de App Store, zoals de voorbeelden die hierboven aan bod komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2015, 10:05
Categorie Apple
Onderwerpen apple tv, reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.