Nieuwe interface Apple TV

Apple TV 7.0 beta 4 krijgt vernieuwde interface

Apple heeft Apple TV software-update 7.0 van beta 4 voorzien. De nieuwe beta is te downloaden voor testers en ontwikkelaars.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Nieuwe interface Apple TVApple heeft versie 4 van de Apple TV 7.0-beta beschikbaar gesteld. In deze beta heeft Apple de Apple TV-software van een nieuw uiterlijk voorzien. Het is geen volledig nieuwe interface, maar er zijn wel wat opvallende verschillen. Zo vallen de iOS-achtige icoontjes op, die lichter van kleur zijn. Ook maakt de interface gebruik van een dunner lettertype.

Verder is in Apple TV 7.0 de integratie met het aankomende iOS 8 waarschijnlijk nog meer verbeterd. Apple heeft tot nu toe voornamelijk iOS 8-functies geïntegreerd, zoals bijvoorbeeld Family Sharing. Een notificatie in OS X Yosemite wijst bovendien op integratie van Continuity en Handoff.

Apple TV beta nieuw hoofdscherm

Apple TV beta

Apple TV beta nieuw instellingenscherm

Apple TV 7.0 beta 4 is beschikbaar in het Apple Dev Center en is te installeren met behulp van iTunes. Het Apple Dev Center is enkel toegankelijk voor ontwikkelaars, en met reden: de beta is alleen te installeren door ontwikkelaars en goedgekeurde testers.

Hoogstwaarschijnlijk wordt de publieke versie van Apple TV’s 7.0-update dit najaar beschikbaar gesteld – gelijktijdig met iOS 8. Verwacht echter geen grote nieuwe functies. Volgens geruchten zijn Apple’s plannen voor de Apple TV uitgesteld naar volgend jaar. Pas dan zullen er waarschijnlijk significante opties worden toegevoegd.

Openingsafbeelding via iLounge / overige afbeeldingen via iClarified.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 22:56
Categorie iOS
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.