Apple-topman Eddy Cue demonstreert het gemak van Apple Pay

Apple-topman Eddy Cue ging kerstinkopen doen om daarmee het gemak van Apple Pay te demonstreren.

eddie-cue-apple-payHet gaat goed met Apple Pay. Eén op de twee mobiele betalingen bij McDonalds vindt al plaats via Apple Pay en gezondheidssupermarkt Whole Foods heeft al 150.000 Apple Pay-transacties verwerkt. Drogisterijketen Walgreens meldt dat mobiele betalingen in de winkels zijn verdubbeld sinds ze Apple Pay aanbieden. Om te demonstreren hoe makkelijk Apple Pay nou eigenijk is, ging Apple-topman Eddy Cue met een tv-ploeg op pad om kerstinkopen te doen.


Eddy Cue ging winkelen in Santa Monica (Californië): hij kocht een iPad bij de Apple Store en wat snacks bij Panera Bread. Daarna gingen ze voor een zonnebril naar warenhuis Bloomingdales en kochten wat speelgoed in de Disney Store. Alleen bij het kopen van een zonnebril was een handtekening nodig en Cue legt in de video uit waarom dat is: bij hogere bedragen is een extra handeling nodig om fraude te voorkomen. Cue gebruikte voor zijn aankopen een gouden iPhone 6 Plus. Apple kondigde eerder al aan dat binnen 72 uur nadat Apple Pay van start ging meer dan 1 miljoen mensen hun creditcards al hadden geactiveerd.

Lees ook: Dossier Apple Pay

Click here to display content from launch.newsinc.com

Kun je bovenstaande (Flash-)video niet zien, probeer het dan eens op de website van tv-station KTLA of op een desktopcomputer.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 november 2014 om 21:32
Onderwerp
Categorie
Diensten

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, die sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. In Nederland is Apple Pay beschikbaar bij nagenoeg alle banken. Lees onze Apple Pay FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, bekijk hoe je Apple Pay moet instellen en hoe je Apple Pay kunt gebruiken. Apple heeft ook nog andere gelieerde diensten, zoals Apple Pay Later en Apple Cash. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.