Apple Thunderbolt 4 kabel

Reacties voor: Apple verkoopt nu een losse Thunderbolt-kabel voor iPhone 15 Pro

Volgens geruchten zou Apple een aparte Thunderbolt-kabel gaan verkopen voor de iPhone 15 Pro, als optioneel accessoire om extra snel te kunnen opladen. Inmiddels is de kabel in de Apple Store te vinden... en de prijs is heel redelijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Realiseer je hoeveel te duur dat is voor een kabel…..
    Niet Apple thunderbolt 3 van hoge kwaliteit 3 meter is tussen 25 en 30 euro.
    Apple’s thunderbolt 3 van 80cm is 45 euro.
    In kort, als die thunderbolt 4 kabel een euro of 70/80 zou kosten zou absoluut reeler zijn.

  2. Ik snap, dat het vervelend is voor Apple, dat USB-C de standaard moet worden. Maar dit vind ik ronduit slecht. Een nieuw hoofdstuk in het optimaliseren van winst aan de kant van Apple.

  3. Deze kabel is voor profs. EUR 80/1,21=EUR66.

  4. Dit is volslagen overkill, onnodig en dus ook geen goedkope oplossing. De iPhone 15 Pro ondersteund alleen DP en USB-C tot 10 Gb/s. Dan heb je genoeg aan een normale USB-C (gen. 2 data) kabel. Een thunderbolt kabel (die snelheden tot 40 Gb/s ondersteund) heb je helemaal niet nodig. Dat de kabel compatible is met de iPhone 15 is omdat een thunderbolt 4 kabel nou eenmaal ook gewoon een USB-C kabel is. De kabel is ook compatible met een normale iPhone 15 die niet verder komt dan USB 2 snelheden. Compatible zegt hier dus alleen dat het samenwerkt, niet dat dit noodzakelijk is om het maximale uit je telefoon te halen.
    En voor snelladen heb je ook geen zware kabel nodig. Apple heeft weinig gezegd over snelladen, dus daar hoeven we ook niets te verwachten dat zo’n kabel rechtvaardigt.

  5. Zojuist eentje besteld op Ali voor 15 euro. 1 meter thunderbolt 4 40Gbps. Brengen ze hem nog gratis ook.

  6. @JeroenT: Dan zal je vroeg of laat van een koude kermis thuiskomen.

    Overigens geeft het wel aan hoe verziekt we zijn; een kabel van 79 euro redelijk noemen.. 😕

  7. Ik ben al 30+ jaar heel blij met Apple producten en bijvoorbeeld iCloud vind ik heel redelijk geprijsd, maar de accessoires bepaald niet.

    Voor twee keer de prijs van deze ‘heel redelijk’ geprijsde kabels heb je een heel redelijk presterende telefoon. Alleen niet van Apple.

    Ik neem aan dat anderen met een betaalbaardere variant zullen komen, als er überhaupt genoeg vraag naar is, want het is wel een beetje een niche product.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.