Reacties voor: Apple stuurt uitnodigingen voor iPhone Developer Program

Apple heeft geregistreerde iPhone-developers reclame gestuurd om toch ook eens het betaalde iPhone Developer Program te overwegen.

Reacties: 12 reacties

  1. De iPhone SDK zal het zeker niet doen op Windows?

  2. Jup, ik kreeg er ook 1

  3. ik ook

  4. Ik ook, en ik heb alleen maar een beetje lopen spelen met die iPhone SDK. Ik was van plan om voor een paar banken een native app te maken zodat internetbankieren ook via SSL en dergelijke op de iPhone kon. Ik weet echter niet of dat via de huidige API’s ondertussen wel kan.

  5. Ik had dus ook de uitnodiging gekregen om de nieuwe sdk en firmware te downloaden wat ik ook heb gedaan en inmiddels al volop aan het testen ook.

  6. Ik heb ook een uitnodiging gehad maar ik zie niet waar ik me gratis kan aanmelden. Als ik op learn more klik dan zie ik nergens register oid. Ik heb enrol gedaan maar nadat ik die dan heb gevolgd moet ik afrekenen.

  7. Origineel geplaatst door Emiel
    Ik heb ook een uitnodiging gehad maar ik zie niet waar ik me gratis kan aanmelden. Als ik op learn more klik dan zie ik nergens register oid. Ik heb enrol gedaan maar nadat ik die dan heb gevolgd moet ik afrekenen.

    Beter lezen emiel!
    Het is een uitnodiging voor het betaalde, voor degene die de gratis SDK hebben gedownload

    Ik kreeg er trouwens ook eentje

  8. Ik ben al een geruime tijd aan het wachten op mijn activatie. Apple gaat me persoonlijk contacteren om te verifiëren maar elk telefoontje blijft uit. Zelfs erger nog: in België kunnen ze me niet verder helpen en verwezen ze me door naar de US. Na meer dan 40 min. wachtrij wisten ze me daar ook te vertellen dat Europe (waarschijnlijk vanuit Engeland) een medewerker me volgende week gaat contacteren. Ja man wat een lijdensweg. En wij willen wel gaan developen, vooral naar de push notifications toe. Apple smaakt momenteel zuur maar m’n iphone best wel lekker en ik kijk alvast uit naar de beta van de 3.0.

  9. @Filip Van Reeth: Ik moest vorig jaar ook lang wachten en heb uiteindelijk naar apple nederland gebeld en na 10 minuten was dit in orde. Misschien kan je dat ook eens proberen. 😉

  10. $99 voor wel de beta firmware, is goedkoper? dan ipod touch gebruikers moeten betalen voor fw?

  11. @ihb:

    Tuurlijk niet iPod Touch gebruikers moeten $9,95 betalen geen $99 dat zou niet normaal duur zijn
    Vind zelf $9,95 veel te veel voor de nieuwe firmware zit niks interresants bij Bluetooth zou ik ook niet gebruiken enige reden is omdat je de firmware moet kopen anders kan je geen nieuwe programmas en spellen kopen in de appstore beetje raar betalen om te kunnen betalen

  12. LOL, heb net een 1.7 GB SDK gedownload, en nu pas zie ik dat het een dmg-bestand is 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.