Reacties voor: Apple stroomlijnt developersite met Certificates, Identifiers & Profiles

Apple heeft zijn ontwikkelaarsportaal gestroomlijnd, waardoor informatie rond app-testers makkelijk te beren is.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Fantastisch! Een heel stuk overzichtelijker zo. Fijn dat de app id’s nu eindelijk te verwijderen zijn. Ik vroeg me altijd al af waarom dat niet gewoon kon. Scheelt een hoop rommel.

  2. Ik zal wel iets over het hoofd zien, maar hoe zie ik nu makkelijk of een distribution certificate nu AD-HOC of AppStore is?

  3. Snap alleen begot niet waarom ze de mogelijkheid hebben weggehaald om devices toe te voegen of te verwijderen van provisioning profiles.
    Als je nu een device wilt toevoegen moet je het profile opnieuw aanmaken. Daarnaast kan ik nu ook niet meer zien welke devices van wie er al in zitten…

  4. Origineel geplaatst door Jeroen Leenarts
    Ik zal wel iets over het hoofd zien, maar hoe zie ik nu makkelijk of een distribution certificate nu AD-HOC of AppStore is?

    Volgens mij is dit niet te zien. Ik zet het tot nu toe altijd in de titel van het certificate.

  5. Origineel geplaatst door Marco
    Snap alleen begot niet waarom ze de mogelijkheid hebben weggehaald om devices toe te voegen of te verwijderen van provisioning profiles. Als je nu een device wilt toevoegen moet je het profile opnieuw aanmaken. Daarnaast kan ik nu ook niet meer zien welke devices van wie er al in zitten…

    Is dat zo? Als ik op een profiel druk en vervolgens op de “Edit” knop druk, dan zie ik gewoon alle devices met een vinkje ervoor.

    Bovendien werd in er in de achtergrond in de oude situatie ook altijd een nieuw profiel gemaakt en de oude werd weggegooid.

  6. @Tom van Zummeren: Was een bug op de eerste dag. Ze hebben het ondertussen al gefixt 🙂

  7. @Jeroen Leenarts: Ik zet zelf altijd STORE of ADHOC in de Cert titel om het snel te zien. Je kunt het eventueel nog bekijken door te kijken naar devices. Een Adhoc cert heeft normaal devices eraan hangen en een prod niet.

  8. Ga ik dat in vervolg maar is doen. 😉

  9. Heb het nog niet gezien maar lees een reactie dat app Ids te verwijderen zijn en daar word ik gelijk vrolijk van! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.