Apple stroomlijnt developersite met Certificates, Identifiers & Profiles

Apple heeft zijn ontwikkelaarsportaal gestroomlijnd, waardoor informatie rond app-testers makkelijk te beren is.

Certificates Developer AppleApple heeft zijn website voor ontwikkelaars vernieuwd. Een nieuwe sectie genaamd ‘Certificates, Identifiers & Profiles’ biedt een plek om de distributie van je testversies te beheren. Zo heb je daar bijvoorbeeld toegang tot de voorzieningsprofielen voor testers die je app onder handen moeten nemen. Om de nieuwe sectie uit te leggen heeft Apple ook een vernieuwde app-distributiegids voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld.

De nieuwe sectie in Apple’s ontwikkelaarsportaal lijkt geen grote nieuwe functies toe te voegen. In plaats daarvan heeft Apple eerdere opties gecombineerd en licht aangepast, om zo hopelijk een gestroomlijndere ervaring te bieden. De pagina biedt een overzicht van alle certificaten, identifiers, voorzieningsprofielen en de gebruikte devices van je app-testers. Ontwikkelaars hebben op de pagina niet enkel toegang tot iOS-informatie: sta je als ontwikkelaar van Mac-apps of Safari-extensies geregistreerd, dan staan deze op dezelfde overzichtspagina. Het is nu ook mogelijk app id’s te verwijderen.

De veranderingen zijn te vinden op Apple’s ontwikkelaarssite. Hier heb je pas toegang toe als je geregistreerd staat als developer.

Certificates, Identifiers & Profiles Apple Developer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2013, 12:14
Categorie Apps
Onderwerpen apple, developers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.