Reacties voor: ‘Apple Store plakt screenprotectors en laat je kapotte iPhones inruilen’

Apple gaat screenprotectors aanbrengen op iPhones in de Apple Store. Ook kun je nu iPhones met schade inruilen voor een nieuwe, ook als het scherm stuk is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Dat plakken van die screenprotector kan nog steeds bij A-mac. Onlangs nog laten doen hier in Den Haag.
    Niks nieuws onder de zon dus…

  2. YES! Eindelijk hoef ik zelf niet meer met screenprotectors te klooien. MAAR! De vraag is nu. Wat voor soort protector komt er op? Een siliconen filmlaagje, een plastic laagje (massief of flexibel) of toch een stevig glasplaatje? Glasplaatje op glasplaatje zeg je? Jaja, kan ik over 2 jaar mijn onbekraste iPhone6s doorverkopen en de iPhone7s in huis halen ^^

    Nu maar afwachten of dit een van de zoveelste diensten van apple word die nooit en te nimmer in Nederland komt.

  3. Als ik kijk naar het assortiment dat belkin heeft, kan je kiezen uit een kunstof of een glazen variant.

  4. Bij Amac kan dit idd al. Heb daar bijna een jaar geleden een glazen screenprotector laten bevestigen op mijn iPhone 6. Zit nog steeds perfect!

  5. Kapotte iPhone? Altijd al vreemd gevonden dat een Home button na 1 jaar al stuk kon gaan en de Apple Store dan nul op rekest gaf. Alsof je na 1 jaar een defect van €10000 aan je auto van €40000 zou hebben en de importeur zou zeggen jammer , schade voor de klant. We hebben het wel over smartphones van bijna €1000.

  6. Screenprotector plakken doen ze al langere tijd bij Amac, glas of plastic en zonder bubbels. Was toen de eerste in Den Haag, toen zelfs gratis die dag. Apple loopt achter haha

  7. Tjah, wat gaat Apple als inruilwaarde geven? Meestal levert Marktplaats meer op, het is hooguit het gemak dat Apple biedt.

    Screenprotectors ben ik al lange tijd geleden mee gestopt net als plastic hoesjes. Ik gebruik een sleeve voor mijn iPhone – al sinds de 4: nooit meer krassen. Mijn huidige iPhone-5 (gekocht toen die 3 dagen op de markt was) ziet er uit als nieuw.

    @Simon: Ik ben met storingen ver buiten de garantie bij Apple Store teruggeweest en meestal goed geholpen. Sowieso heb je het Europese recht aan je zijde en dat weet Apple. Heb jij dat dan ook geclaimed voor die home button?

    Waar ik wel van baal is dat bij mijn 2010 MBP zich een irritant GPU probleem manifesteert, helaas is de recall allang voorbij. De MBP functioneert verder perfect. Apple wil daar niets meer aan doen al erkennen ze dat er sprake is van een ontwerpfout (van NVIDIA).

  8. Filmpje over de werking van het Belkin apparaat.

  9. Origineel geplaatst door Davey
    YES! Eindelijk hoef ik zelf niet meer met screenprotectors te klooien. MAAR! De vraag is nu. Wat voor soort protector komt er op? Een siliconen filmlaagje, een plastic laagje (massief of flexibel) of toch een stevig glasplaatje? Glasplaatje op glasplaatje zeg je? Jaja, kan ik over 2 jaar mijn onbekraste iPhone6s doorverkopen en de iPhone7s in huis halen ^^
    Nu maar afwachten of dit een van de zoveelste diensten van apple word die nooit en te nimmer in Nederland komt.

    Ik weet niet hoe ze dat bij Apple doen maar bij A-Mac zetten ze de screenprotector erop die jij hebt uitgezocht.

  10. @Simon: Enige reden dat je niet binnen een jaar terecht kan bij Apple voor garantie zoals jij zegt is als je hem ergens anders gekocht hebt want dan moeten die voor de garantie zorgen. Wel het hele verhaal vertellen als je gaat klagen natuurlijk.
    Geen hond die gelooft dat Apple je garantie weigert op een bij hun gekocht product binnen een jaar.

  11. Zoals ik nu zie hebben ze het over de hele dunne laagjes. De 0.3 mm zuigt namelijk vacuüm en kan bijna niet fout gaan. Ik zou dan toch gaan voor de 0,3. Als je namelijk geluk hebt is dan alleen de beschermlaag kapot bij een val en niet het beschermlaagje die ze ( waarschijnlijk ) gaan plakken. Die is alleen tegen krassen.

  12. Het blijft m.i. merkwaardig dat je nog steeds uberhaupt een screenprotector nodig hebt (hadden die oude Nokia’s allemaal niet nodig) en dat Apple die dan niet tegen weinig verstrekt (“we kúnnen nu nog even het scherm niet sterker maken”) maar hiervoor ook nog eens rond de twintig dollar of meer vraagt…

  13. Zo moelijk is het opplakken van een screenprotector toch niet? Kan me niet voorstellen dat mensen daar echt moeite mee hebben. Ok, je kunt er eentje verpesten maar als het dan nog niet goed lukt…

  14. In Zoetermeer bij A-Mac een jaar geleden de protector laten aanbrengen. Zonder stof en luchtbellen. Top

  15. Bij media markt Rijswijk ook al mogelijk al een jaar of 2 denk.
    De protector die je kiest doen ze erop.

  16. Mijn scherm is helaas al beschadigd door de Decoded Wallet case. Er zit een horizontale kras in mijn scherm precies op de plek waar de rand van het insteekvakje voor het pasje zit. grrrrr…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.