Apple Store offline in aanloop naar iPhone-evenement 10 september

De online Apple Store is tijdelijk offline in verband met onderhoud, op de dag dat Apple nieuwe producten zal aankondigen.

Apple Store offlineHet is weer zover: op de dag dat Apple een speciaal aankondigingsevenement heeft gepland is de Apple Store offline gegaan in verband met onderhoud. Hoogstwaarschijnlijk wordt er op het moment achter de schermen druk gewerkt om de online winkel voor te bereiden op de nieuwe iPhone 5S, iPhone 5C en andere mogelijke producten die na 19:00 uur worden aangekondigd. De Apple Store gaat traditiegetrouw voor een aankondigingsevenement offline. Vlak voor de iPhone 5 sloot de winkel vorig jaar om 14:00 uur zijn deuren.

Om 19:00 uur Nederlandse tijd begint in Cupertino een speciaal evenement voor de pers, hoogstwaarschijnlijk de iPhone 5S en iPhone 5C worden onthuld. Onze verwachtingen en een lijst met veelgestelde vragen vind je in ons eerder gepubliceerde artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2013, 15:03
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.