Apple Store offline in aanloop naar iPhone-evenement 10 september

De online Apple Store is tijdelijk offline in verband met onderhoud, op de dag dat Apple nieuwe producten zal aankondigen.

Apple Store offlineHet is weer zover: op de dag dat Apple een speciaal aankondigingsevenement heeft gepland is de Apple Store offline gegaan in verband met onderhoud. Hoogstwaarschijnlijk wordt er op het moment achter de schermen druk gewerkt om de online winkel voor te bereiden op de nieuwe iPhone 5S, iPhone 5C en andere mogelijke producten die na 19:00 uur worden aangekondigd. De Apple Store gaat traditiegetrouw voor een aankondigingsevenement offline. Vlak voor de iPhone 5 sloot de winkel vorig jaar om 14:00 uur zijn deuren.


Om 19:00 uur Nederlandse tijd begint in Cupertino een speciaal evenement voor de pers, hoogstwaarschijnlijk de iPhone 5S en iPhone 5C worden onthuld. Onze verwachtingen en een lijst met veelgestelde vragen vind je in ons eerder gepubliceerde artikel.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2013 om 15:03
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.