Apple Store-app krijgt update, intern document bevestigt gratis downloads

Apple heeft een nieuwe versie van de Apple Store-app uitgebracht, waarin mogelijk gratis downloads zijn toegevoegd.

apple store icoonDe Apple Store-app heeft vandaag een update gekregen, zoals al was voorspeld. De vernieuwde app heeft verbeterde zoekfuncties gekregen, maar het is nog onduidelijk of de app de beloofde gratis downloads bevat. Inmiddels is er een nieuw intern document van Apple boven water gekomen, waarin de gratis downloads nogmaals worden bevestigd. Daarin wordt ook de datum van 23 juli genoemd. “Een van de belangrijkste functies is het gratis downloaden van content”, schrijft Apple in dit document. De apps, boeken en muzieknummers zijn maar korte tijd gratis te downloaden.


“Met de nieuwe content, gratis voor Apple Store-appgebruikers, heb je een springplank om je klanten kennis te laten maken met de fantastische content in iTunes, de App Store en iBooks”, staat in het document, dat gericht is op verkoopmedewerkers van de Apple Store. Mogelijk is de content alleen zichtbaar als je je fysiek in de Apple Store bevindt. Een andere mogelijkheid is dat Apple het systeem voor de gratis apps nog moet activeren. In het document wordt als voorbeeld Color Zen getoond, dat normaal €0,89 kost.

retailme-apple-store-app-update

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 juli 2013 om 22:10
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.