OFFICIEEL: Apple Store Amsterdam, opening op zaterdag 3 maart om 10:00 uur

Apple gaat op 3 maart de Apple Store Amsterdam officieel openen. Vanaf 10:00 uur kun je terecht aan het Leidseplein in Amsterdam en de eerste 4500 bezoekers krijgen een gratis Apple T-shirt.

apple store amsterdam 3 maartApple heeft op de website officieel aangekondigd dat de Apple Store Amsterdam op 3 maart opent. Op zaterdag 3 maart kun je vanaf 10:00 uur terecht in de winkel aan het Leidseplein in Amsterdam. Voor de eerste 4.500 bezoekers ligt een gratis Apple T-shirt klaar.

De retailpagina’s van Apple vermelden nu ook alle details over de winkel: zo zal de Apple Store Amsterdam elke werkdag en zaterdag vanaf 9:00 uur geopend zijn. Op zondag kun je vanaf 11:00 uur terecht om de producten te bekijken, 1-op-1 sessies en workshops te volgen of een bezoek te brengen aan de Genius Bar.

Meteen vanaf zondag 4 maart vinden de eerste workshops al plaats in de Apple Store Amsterdam: om 10:00 uur kun je terecht voor een workshop muziek maken voor kinderen en vanaf 15:00 uur kun je aanschuiven om meer te leren over iCloud. Via de winkelpagina van de Apple Store Amsterdam kun je reserveren voor deze workshops. Binnenkort kun je via de Apple Store-app afspraken maken en producten kopen, die je vervolgens in de winkel kunt afhalen.

Gisteren noemden we in een artikel al de openingsdatum van 3 maart. Die informatie was gebaseerd op informatie van tipgevers, niet van Apple zelf. Op 14 februari maakte Apple voor het eerst officieel bekend dat er een Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam zou komen. Er gingen al maanden geruchten en uit bouwaanvragen was al veel langer duidelijk dat Apple de eerste officiële Apple Store aan het Leidseplein zou inrichten.

[flickr]set:72157629313580017[/flickr]

Tipgevers: Nicolas en Maurice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2012, 10:04
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store amsterdam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.