Reacties voor: ‘Apple stopt met de iPad mini, geen nieuwe modellen meer op komst’

Apple gaat stoppen met de iPad mini, zo melden bronnen. Het gerucht gaat dat Apple in de toekomst geen nieuwe modellen meer uit gaat brengen van deze 7,9-inch iPad.

Reacties: 19 reacties

  1. De 1e iPad mini was niet op de gen 4 iPad gebaseerd, maar op de iPad 2, die toen reeds verouderd was. Deze had ook geen retina scherm.

  2. Vrij logische beslissing. De kleine tablet heeft door de steeds groter wordende smartphone nog minder bestaansrecht dan de grotere tablets.

  3. Heeft Steve toch nog zijn zin gekregen!

  4. Op zich wel logisch inderdaad met het steeds groter worden van de iPhones. Aan de andere kant: voor lekker Netflix kijken in bed is de mini het ideale formaat. Voor browsen grijp ik toch weer sneller naar een maatje groter. Heb de iPad Pro in mijn handen gehad maar dat is ech bizar groot als je dagelijks een mini gebruikt.

  5. Jammer, ben helemaal verknocht aan mijn iPad mini 4. Ideaal formaat om mee te nemen, video’s te kijken, boeken te lezen. Denk dat ik nog maar een reserve ga inslaan want aan Android kan ik niet wennen.

  6. O, wat jammer. Ik doe ‘alles’ met mijn mini 4. Hij past in mijn tas, is niet zwaar. Stom.

  7. Jammer!!! Die mini is zooooo handig op vakantie. En ook licht van gewicht!

  8. Het is maar een gerucht hè mensen….

  9. Erg jammer, ik had eerst het grotere formaat, maar sinds ik de Mini
    heb, doe ik er eigenlijk veel meer mee, dan vroeger.

  10. Ooooh dat zou echt jammer zijn, maar idd een gerucht.

    Ik heb zelf een IPad Pro 1 en een iPad Mini 2…
    Enkel de mini gaat mee op reis, superhandig, klein, licht en beresterk. De batterij gaat super lang mee en dat is ook zo handig.

  11. Volgens bronnen stopt Apple in de nabije toekomst met de verkoop van de iPad mini

    Vroeger hielp iCulture ons wel ‘s met dergelijke bronnen op waarde schatten. Who the f… is BGR? Nóóit van gehoord, moeten we hier enige waarde aan hechten?

    Áls ‘t meer dan het zoveelste gerucht uit dubieuze bron is zou dit imho een hele domme zet zijn van Apple. Zoals anderen al aangaven is de mini het ideale formaat om mee te nemen, de Air2 komt bij mij het huis zelden of nooit uit. Die is daardoor juist uitermate misbaar, de lompe 13″ nep-pro al helemaal, de mini (2) daarentegen zou ik niet willen missen…

  12. Weer een collectors-item erbij…

  13. Origineel geplaatst door Guido
    Ooooh dat zou echt jammer zijn, maar idd een gerucht.
    Ik heb zelf een IPad Pro 1 en een iPad Mini 2…
    Enkel de mini gaat mee op reis, superhandig, klein, licht en beresterk. De batterij gaat super lang mee en dat is ook zo handig.

    Beetje jaloers op zo’n goede iPad setup 😉

    Jammer als het waar zou zijn. Je hebt natuurlijk de iPhone plus maar die kan (nog) geen split screen en picture in picture doen…

  14. 😭😭😭😭

  15. Een iPhone 7 plus is ruim twee keer zo duur als een iPad mini; hun kun je dan het grotere scherm van de Plus als reden aanvoeren dat de iPad mini geen bestaansrecht meer heeft?

    Zou het echt onwijs jammer vinden als de mini echt gaat verdwijnen.

  16. Er zijn maar twee dingen die me niet zo bevallen aan de mini 4: het geluidsvolume is te zwak ( laatst m’n 3Gs weer eens opgeladen: die heeft een enorm volume) en de coating op het scherm. Die coating hadden ze beter achterwege kunnen laten.
    Voor de rest is het het een top apparaat.

  17. Groot gelijk. De reguliere iPad is tegenwoordig dusdanig licht en handzaam dat hij in alles beter is dan de mini. Ik heb de mini altijd een vreemde eend in de bijt gevonden.

    De enige reden die ik kan verzinnen voor een mini is de prijs. Voor elke andere reden zou ik altijd voor een 9.7″ iPad kiezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.