Amazon Eero HomeKit

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple stopt met HomeKit-routers’

Apple is volgens geruchten gestopt met HomeKit Secure Routers. Fabrikanten zouden zich niet meer kunnen aanmelden voor certificering van hun routers. Dit zouden meerdere personen tijdens CES 2024 hebben verteld, zonder daarbij concrete merken te noemen.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘Apple stopt met HomeKit-routers’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Als er een nieuwe Airport zou uitkomen, zo ik deze gelijk weer aanschaffen. Wat een topmachines waren dat. Supermakkelijk in te stellen en erg stabiel. Ik heb ze eigenlijk pas vorig jaar vervangen door een Mesh systeem.

  2. Kan niet wachten tot Apple weer routers gaat maken. Ik hoefde mijn AirPort Extreme NOOIT te herstarten. Heb Linksys geprobeerd maar die zorgde voor vertragingen zodra Homekit support aanstond. Nu heb ik een spuuglelijke Netgear Orbi. Iets beter maar moet ook af en toe opnieuw opgestart worden

  3. Zou wel fijn zijn als de Airports weer terugkwamen op een manier. Alleen ik ben de producten van Robert Para blijven gebruiken alleen dan onder de Ubiquiti merknaam. Als Apple aan die producten wil kunnen tippen zullen ze haast Ubiquiti of een vergelijkbaar merk moeten opkopen.

  4. Ik ga mijn adem toch maar niet inhouden tot Apple weer AirPorts bouwt…
    Mijn Timcapsule heeft een defecte HDD en van 1 van de Extremes is de voeding stuk, dus ik was al op zoek naar nieuwe AP’s.
    Na dit nieuws schrap ik HomeKit dan ook metten maar van de Nice-to-have lijst…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.