FineWoven hoesje met slijtage

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple stopt productie van FineWoven-accessoires, nog een seizoen nieuwe kleuren’

Apple is gestopt met de productie van FineWoven-accessoires, volgens de Apple-geruchtenlekker en verzamelaar Kosutami. Voorgaande jaren kwam Kosutami meermaals in het nieuws met prototypes van nooit verschenen producten.

Reacties: 5 reacties

  1. Hopelijk wordt de MagSafe wallet Dan ook een stuk duurzamer. Deze heb ik in oktober aangeschaft en ziet er nu al slechter uit dan mijn vorige na 1 jaar actief gebruik.

    Reageer op Fabian Spierings

  2. Inmiddels ook mijn FineWoven hoesje van mijn iPhone 15 pro ingeruild voor een lederen hoesje van Decoded. Het FineWoven hoesje vertoonde slijtplekken op plaatsen waar je het toestel niet eens vast houd. Ook het magnetische horlogebandje van FineWoven materiaal verruild voor een niet magnetisch bandje waar door het ook niet meer is voorgekomen dat ik steeds opnieuw moet inloggen op de Watch. De magneetband blijft niet voldoende strak om je pols zitten.

    Reageer op hans

  3. In z’n hoogtijdagen wat betreft innovatie had Apple zo’n materiaal nooit op de markt gebracht. Nu ging het meer om de drang om te laten zien dat ze “deugen”, dan om een gedegen keuze te maken.

    Reageer op Dominique

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt dat er mogelijk nog een seizoen met nieuwe kleuren FineWoven-accessoires komt.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.