itunes logo

Apple stelt iTunes 11.1.4 beschikbaar

Apple heeft zojuist iTunes 11.1.4 beschikbaar gesteld. De update zorgt ervoor dat je de Wish List ziet in de iTunes-bibliotheek.

itunes logoApple heeft iTunes 11.1.4 beschikbaar gesteld. De nieuwe versie van iTunes toont de Wish List terwijl je naar je iTunes-bibliotheek kijkt en verbetert de ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Daarnaast zegt Apple de nodige kleine stabiliteitsverbeteringen te hebben gemaakt. Van grote nieuwe functies lijkt geen sprake. Het versienummer wijst er dan ook op dat dit een kleine update ter verbetering is. Prominente nieuwe functies worden naar verwachting toegevoegd in iTunes 11.2 of iTunes 12.

Muziek, apps en films in de iTunes Store kunnen aan je Wish List worden toegevoegd, zodat je op een later moment een overzicht hebt van alles dat je ooit nog eens wil aanschaffen. In de App Store en iTunes Store voor iOS is de functie al sinds iOS 7 beschikbaar.

De Wish List is ook al een tijd in iTunes te bekijken, maar stond hiervoor alleen in de iTunes Store. Door de functie ook in je bibliotheek te tonen probeert Apple je meer te herinneren aan je gewilde apps, muziek en andere aankoopwensen. De nieuwe functie is hierdoor prominenter in iTunes aanwezig en wordt wellicht daarom nu ook meer gebruikt. Althans: dat lijkt de bedoeling. Tijdens een korte test zagen we nergens de apps en muziek in onze Wish List staan. Vermoedelijk krijg je de lijst alleen op bepaalde momenten te zien, als je bijvoorbeeld naar meer beschikbare muziek van een artiest zoekt vanuit je bibliotheek.

iTunes 11.1.4 wordt door Apple aangeboden als update voor iedereen die iTunes heeft geïnstalleerd. Krijg je de update nog niet te zien, dan is het ook mogelijk om de update via de iTunes-website te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2014, 23:19
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.