Apple gaat van start met Apple Keynotes Podcast

Apple is gestart met de officiële Apple Keynotes Podcast. Op dit moment kun je de keynotes van Steve Jobs van Macworld 2007 en 2008 bekijken, maar straks verschijnt de nieuwe WWDC-keynote ook automatisch op je iPod of iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Keynotes van AppleApple heeft officieel de Apple Keynotes Podcast aangekondigd. De podcast bevat video’s van de keynote-toespraken op Macworld Expo 2007 en 2008 en het iPhone Software Roadmap-evenement op 6 maart. Je kunt je nu al abonneren om straks, na afloop van de keynote op de WWDC 2008, de gehele video van de toespraak op je iPhone of iPod te bekijken.

Meestal duurt het een paar uur voordat de video wordt vrijgegeven, dus verwacht niet eerder dan dinsdagochtend dat ‘ie klaarstaat in iTunes.

Abonneren kan via deze link: Apple Keynotes Podcast

Volgens analisten wordt de WWDC 2008 de belangrijkste sinds jaren. “Dit is een enorm significante WWDC voor Apple omdat ze een nieuw platform uitbrengen”, zegt Michael Gartenberg van JupiterResearch. Er is nog nooit zoveel belangstelling geweest van ontwikkelaars: naast de traditionele Mac-ontwikkelaars komen er ook een hoop mobiele ontwikkelaars, afkomstig van andere mobiele platformen. Zelfs wanneer de nieuwe iPhone NIET wordt onthuld op WWDC (wat inmiddels erg onwaarschijnlijk lijkt) zal het toch een belangrijk evenement zijn. “De iPhone SDK is zeker de belangrijkste uitbreiding van het platform sinds OS X”, zegt Ross Rubin, directeur bij NPD Group.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, keynote, ontwikkelaars, sdk, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.