Bruine dozen stapelen zich op bij Quanta, leverancier van Apple

Zakenblad Forbes ging in de struiken liggen bij het distributiecentrum van Quanta, aan de westkust van de VS. Naast grote stapels iMac-dozen zagen ze ook een flinke stapel bruine dozen met onbekende inhoud.

Bruine dozen, QuantaBekende sterren zijn gewend dat er elk moment paperazzi in de struiken kunnen liggen, maar nu heeft zelfs Forbes zich aan wat spionage-fotografie gewaagd. Ze stuurden een verslaggever naar het distributiecentrum van Quanta Computers aan de Amerikaanse westkust. Quanta is Apple’s vaste leverancier. Ze kwamen op het idee door een nieuwtje van ImportGenius van een tijdje geleden, waaruit bleek dat er een gigantische hoeveelheid containers met een onbekend nieuw Apple-product de VS waren binnengebracht.

FedexBrian Caulfield ging op pad om het uit eerste hand te vernemen. Hij zag enorme stapels iMac-verpakkingen op de parkeerplaats, naast een stapel met neutrale bruine dozen. Het is niet zeker of die dozen een product van Apple bevatten, maar wat opviel is dat FedEx-vrachtwagens af en aan reden om de bruine dozen te transporteren. Caulfield vroeg aan het aanwezige personeel of de iPhone misschien in de bruine dozen zat, maar kreeg als antwoord: “No, no. If so, I’m not at liberty to discuss it.” Tja, daar schiet je ook niets mee op.

Via: Forbes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2008, 13:06
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.