Reacties voor: ‘Apple start deze week met grote upgrade-actie voor oude iPhones’

Apple organiseert een groot upgrade-evenement, waarbij iPhone-bezitters tegen een kortingsprijs upgraden naar iPhone 5s en iPhone 5c.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 26 reacties

  1. Nee, gewoon nee.

  2. @hendrik: En waarom dan nee…..???
    Onderbouw het ff!

  3. En dan krijg je 50 euro korting ofzo…

  4. @jajaa: Omdat er binnen een half jaar een Iphone 6 uit zal komen?

  5. Origineel geplaatst door jajaa
    @hendrik: En waarom dan nee…..???
    Onderbouw het ff!

    De korting die je krijgt is gewoon 1 grote niks, hem via internet verkopen levert veel meer op dan wat Apple je betaald.

  6. Ze willen de iphone 4 uit de handel nemen omdat die nooit jailbreak proof zal zijn

  7. Prima, heb nog een 3GS liggen!

  8. Zou mijn oude 2G nog wat waard zijn?

  9. Interessante actie. Hartelijk dank voor de tip. 😉

    Hopelijk doen de Duitse en Franse Apple Stores ook mee. Heb hier nog een paar (test) iPhone 4 en 4S die bij Apple geregistreerd zijn. Ben benieuwd naar de e-mail van Apple.

  10. Origineel geplaatst door iScallie
    Zou mijn oude 2G nog wat waard zijn?

    Vorig was die 16 euro waard bij Apple Store zelf.

  11. Ik wacht toch tot de iPhone 6 😀

  12. als je bijvoorbeeld een zgan iPhone 5 hebt kun je deze beter verkopen via marktplaats voor 350 en vervolgens een 2dehands 5s terugkopen voor 450

    kost je maar 100 euro

  13. @funk-e: Voor de iphone 5 is er nu een recall vanwege defecte powerknop: bij Applestore vragen om upgrade naar 5S: je krijgt dan dacht ik ook 350 terug voor een nette iphone 5. tweedehands blijf ik tricky vinden ivm onzichtbare waterschade die soms pas maanden later problemen oplevert.

  14. Ik heb deze week nog mijn oude 4s verkocht voor 300 en een nieuwe 5s gekocht voor 570 euro. Zo’n deal zou ik bij Apple niet voor elkaar krijgen vrees ik.

  15. @fraddy: Ja en? Dat neemt toch niet weg dat er genoeg mensen genoegen nemen met een 5s

  16. @Veronica: Ohja… ??? Vertel wat is de korting bij deze actie? En je kan hem beter via marktplaats verkopen levert meer op gaat ook niet op. Een 3GS levert nog maar een paar tientjes op.

  17. Laatst een 3G verkocht voor €70. Was nog prima bruikbaar. Moet je met zo’n oude phone van een ander merk niet proberen….

  18. Origineel geplaatst door Patrik
    Laatst een 3G verkocht voor €70. Was nog prima bruikbaar. Moet je met zo’n oude phone van een ander merk niet proberen….

    Helemaal mee eens! Ik ga aan het einde van het jaar een iPhone 6 halen. Ik heb nu de Samsung Galaxy S3 Mini en daar krijg ik (in perfecte staat!) al niet meer als € 80,- voor terwijl hij net anderhalf jaar oud is! Ik hoop dat de 5,5″ variant iPhone 6 rond de € 800,- zal zijn. Weet iemand toevallig of er (als er twee groottes komen) tussen de twee varianten hardware verschillen komen?(behalve het scherm dan natuurlijk).

  19. Origineel geplaatst door icook
    En dan krijg je 50 euro korting ofzo…

    Ik wil mn Iphone 4 wel inleveren tegen een Iphone 5S en dan €100,- bijlappen !

  20. Origineel geplaatst door rotte appel: Ze willen de iphone 4 uit de handel nemen omdat die nooit jailbreak proof zal zijn

    Wat is wel jailbreak proof dan? De 5 en 5s kun je toch ook jailbreaken?

  21. Top! Dan ruil ik mijn iPhone 5 in voor een 5C!

  22. @bolhut: je maakt een grapje neem ik aan?

  23. Dan denk ik toch dat je beter zelf je iPhone verkoopt want de habbekrats dat je van Apple gaat krijgen, dat kennen we van in het verleden.

  24. Ik heb mij één keer aan Android gewaagd met een Samsung Galaxy S4 en heb hem 529€ betaald, 2 maanden nadien verkocht voor 440€ met nog 2 hoesjes en natuurlijk de garantie nog met papieren en al. Als ik mij ooit nog eens aan Android waag (wat ik waarschijnlijk wel zal doen omdat ik graag vergelijk en ontdek) dan zal het een tweedehandstoestel worden, nu hou ik het bij mijn 5S en hoogstwaarschijnlijk word die vervangen door een iPhone 6 indien het de moeite loont maar dat zal wel want het zal een groter scherm worden en met die verandering alleen al kan ik leven.

  25. Origineel geplaatst door Daejji
    @bolhut: je maakt een grapje neem ik aan?

    Waarom zou ik een grapje maken? De 5c is immers een verbeterde versie van de 5. Mijn vrouw en dochter hebben hem ook en ik vind het een mooi toestel. Als iemand wil ruilen met mijn zwarte 5 32Gb, ben ik om!

  26. En? Is er nog nieuws? Komt die upgrade actie nog naar Nederland? Valt mij op dat enkele operators de 5 en zelfs de 5s goedkoop van de hand doen, laat staan de 4 en 4S. Relatief goedkoop dan. Want het is nog maar ruim drie maanden wachten tot de 6 uitkomt, volgens de geruchten, dus is het wachten geblazen voor velen… Kopersstakingetje zeg maar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.