‘Apple start deze week met grote upgrade-actie voor oude iPhones’

Apple organiseert een groot upgrade-evenement, waarbij iPhone-bezitters tegen een kortingsprijs upgraden naar iPhone 5s en iPhone 5c.

iPhone 5s close-up wachten in Apple StoreApple wil op 8 mei een groot upgrade-evenement organiseren in Apple Stores. Dit meldt 9to5Mac op basis van niet nader genoemde bronnen. Tijdens het evenement is het mogelijk om je oude iPhone in te ruilen voor een iPhone 5s of iPhone 5c tegen een verlaagd tarief. Op deze manier hoopt Apple meer iPhones te verkopen in een periode waarin normaal de cijfers beginnen te dalen. In het derde financiële kwartaal liggen de verkoopcijfers vaak iets lager, vermoedelijk omdat steeds meer mensen wachten op de volgende generatie iPhone.

Bij het iPhone upgrade-evenement leveren klanten een oude iPhone in om korting te krijgen op een iPhone 5s of iPhone 5c. Apple neemt via e-mail contact op met iPhone-bezitters die in aanmerking komen voor de actie.

Het is vooralsnog onduidelijk of de upgrade-actie ook in Nederland zal worden georganiseerd. 9to5Mac baseert zich op Amerikaanse bronnen en zegt dat in elk geval meerdere Amerikaanse staten hieraan meedoen. Amerikaanse Apple Store-acties blijken vaak genoeg internationaal te worden uitgerold: het recyclingprogramma van Apple werd afgelopen maand bijvoorbeeld in zowel de VS als in Nederland uitgebreid in het teken van Earth Day.

We horen vermoedelijk in de komende week of de upgrade-actie ook in Nederlandse Apple Stores zal worden georganiseerd: personeel wordt volgens de aangehaalde bronnen vandaag ingelicht, zodat het evenement op 8 mei van start kan gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2014, 7:52
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.