iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 5 mei 2014

Vandaag op iCulture de vernieuwde RTL Nieuws-app, een gezondheidsplatform van Apple, EarPods met hartslagmeting ontkracht en meer.

Healthbook details kleinerIedere avond zetten we in de rubriek iCulture Vandaag nog eens de gebeurtenissen van de dag op een rij. Zo zie je in één oogopslag wat je wellicht hebt gemist op het gebied van nieuws en app-besprekingen. Met vandaag onder andere verhalen over een mogelijk gezondheidsplatform van Apple. De iWatch en Healthbook in iOS 8 zouden hier een deel van uitmaken. Daarnaast nam RTL de RTL Nieuws-app flink onder handen.

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

  • iCulture Deals is wederom de aangewezen plek voor al je koopjes op iOS-gebied.
  • iCulture speelt staat vandaag in het teken van Dwarven Den, TapRoads en Shadow Fight 2.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV Engadget iPhone timeline

  • Als iemand iets via een app of website bij Bol.com koopt, krijgt de appmaker of websitebouwer daar een percentage van. Dat levert zo nu en dan een gerichte app op, zoals YUNO Moederdag (gratis). Die stelt je verschillende vragen. Wat is je budget, wil je het cadeau samen beleven en is een cadeau vooral praktisch of luxe? Na de vragen krijg je een geinige keur aan cadeaus voorgeschoteld, waarvoor YUNO je natuurlijk doorstuurt naar Bol.com.
  • Steeds meer plekken voor kinderopvang komen met een app waarin je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van je kind. We bespraken OuderConnect al eens en nu is er Koala childcare Parent (gratis). De app is een persoonlijk dagboek voor je kroost, waarvan je berichten kan delen met vrienden. Begeleiders op de Koala childcare kunnen berichten aan dat dagboek toevoegen.
  • Techsite Engadget (gratis, afgebeeld) heeft haar iPhone- en iPad-app voorzien van pushberichten. Je kan je nu abonneren op meldingen van belangrijk technisch nieuws. De keuze maakt Engadget zelf. Ook kan je de Britse versie van de techsite raadplegen in de app.

Reageren kan bij de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.