Reacties voor: Hoe Apple je huis slimmer kan maken

Wat gaat Apple met huisautomatisering doen? Dit artikel verkent de mogelijkheden van smart home (connected home) en manieren waarop Apple daarvan kan profiteren.
Lees het complete artikel → Hoe Apple je huis slimmer kan maken

Reacties: 7 reacties

  1. Altijd leuk om te lezen hoe jullie(de redactie) denken dat Apple dit gaat ontwikkelen of hoe ze dit in de markt gaan zetten.

    Persoonlijk denk ik dat Apple de consument steeds beetje bij beetje meer het eco-systeem wil intrekken, en door dit de doen maken ze weer stap om dat te realiseren.

  2. niet van Apple maar wel heel mooi.

  3. Als ik mijn mac mini 2009 als hub kan gebruiken, lijkt het me prima.

  4. Het blijft een goed geschreven stuk Gonny! Erg inspirerend zelfs 🙂

  5. Omdat ons huis ouder is dan 1980 staat onze router in de woonkamer (straatkant). Dus hoe meer van dit soort apparaten, hoe voller het wordt. Er staan nu twee routers, een Hue bridge van Philips en een printer.

    Ik zou het gaaf vinden als er ooit iets kwam waar je software op kon zetten en dat het dan als (bijvoorbeeld) Philips Hue Bridge werkt. Dan heb je maar een apparaat voor alles :).

  6. vergeet ook de nederlandse ontwikkelaar/fabrikant homewizard niet. dit systeem is met alle boven genoemde fabrikanten compatible en hebben ook een ios app…

  7. Origineel geplaatst door Daniel
    Omdat ons huis ouder is dan 1980 staat onze router in de woonkamer (straatkant). Dus hoe meer van dit soort apparaten, hoe voller het wordt. Er staan nu twee routers, een Hue bridge van Philips en een printer.Ik zou het gaaf vinden als er ooit iets kwam waar je software op kon zetten en dat het dan als (bijvoorbeeld) Philips Hue Bridge werkt. Dan heb je maar een apparaat voor alles :).

    homewizard doet dit…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.