Reacties voor: ‘Apple legt laatste hand aan Siri-speaker’

Apple zou de laatste hand leggen aan het design van de Siri-speaker, een slimme speaker voor thuis die ook AirPlay ondersteunt. Dat zegt een bekende geruchtenverspreider op Twitter.
Lees het complete artikel → ‘Apple legt laatste hand aan Siri-speaker’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik weet dat het niet zo goedkoop zal worden als de Echo Dot :/

    Of wel!?

  2. Origineel geplaatst door Micha
    Ik weet dat het niet zo goedkoop zal worden als de Echo Dot :/
    Of wel!?

    100% niet.

  3. Duh

    Apple = Premium product ,premium price .

  4. Ik heb een echo dot uit de UK besteld. Ik snap de hype. Heerlijk. Al werkt het niet jaar behoren in NL, het blijft beter dan Siri. Ze hebben het niet genoeg aan dacht gegeven waardoor Siri achterloopt! Kijk bijvoorbeeld eens naar hoe andere ondertussen al contextueel kunnen reageren en de skills van alexa zijn gewoon <3 "Alexa order me dominos" hop.

    Maar nee met Siri is het dit: "Siri zet de lichten aan/uit"
    Siri: "deze actie word niet ondersteund door ie lichten"
    Ik vervolgens: "Alexa turn the lights on/off" en hop *lichten gaan aan/uit*.

    Laten we dan maar ook niet over "Hey Siri" beginnen want dan werkt ook stukken minder goed dan gewoon "Alexa […]" roepen.

  5. @Sem schilder: Ik denk dat ze tegelijk met de speaker Siri 2.0 zullen aankondigen. Lijkt me vrij logisch, zeker met de overnames van spraaktechnologiebedrijven die ze in het verleden gedaan hebben.

  6. @Sem schilder: het is inderdaad echt soms te triest voor woorden wat Siri niet begrijpt. Echt simpele straatnamen om een route uit te stippelen levert soms al bizarre resultaten op. Ergernis 1: je vraagt te navigeren naar een straat waarin je bent en Siri stuurt je doodleuk naar een stad in de andere kant van het land. Zoek je het op in Maps, wordt die straat keurig weergegeven. Al loopt maps echt nog letterlijk straatlengtes achter op Google maps. Onbegrijpelijk dat Apple met zulke grote teams met ongelimiteerde resources en zogenaamd het beste talent niet tot betere resultaten kan komen.

  7. Siri staat bij mij al heel lang gewoon helemaal uit…

  8. Had Apple al niet eerder aangegeven dat ze niets zagen in een assistent-speaker, omdat iedereen gewoon tegen zijn iPhone, iPad of Apple watch kan praten?

  9. En nóg een apparaat. Want Apple heeft liever meer inkomen dan een appel tv met mij/speaker

  10. Bij werk siri juist heel goed. Natuurlijk verstaat hij niet altijd alles ineens, maar daat heeft een mens ook last van.

  11. Off-topic:
    Ah, deze topic doet me gelijk denken aan dat ik nog even Google Maps zou gaan installeren. Apple kaarten werkt dus echt voor geen meter.

    On-topic;
    Siri werkt voor mij op zich “okey”. Amazon Echo vind ik toch wat handiger in “everyday use”. Ik vraag Siri nooit dingen als “Wanneer is koning Willem Alexander geboren”.

    Alexa is meer m’n buddy nu. Omdat zij ervoor zorgt dat ik mijn lichten, Sonos, muziek(Spotify op de speaker zelf) aan kan zetten als ik dat vraag. Als ik iets niet weet, lees ik er liever over dan dat ik een samenvatting te horen krijg.

    Super handig én kosten technisch erg aantrekkelijk.

  12. Mijn telefoon is altijd in de buurt.

    No need for a Siri speaker.

  13. Apple moet eerst wat de bruikbaarheid van Siri doen. Het heeft nu de intelligentie van een kleuter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.