Apple brengt iOS 10.3.2 beta 5 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft de vijfde beta van iOS 10.3.2 vrijgegeven. Deze nieuwe versie bevat bugfixes en verbeteringen voor alle toestellen die geschikt zijn voor iOS 10.

In Nederland is het Koningsdag, maar bij Apple is het een gewone werkdag. Vandaar dat vanavond gewoon de vijfde beta van iOS 10.3.2 uitkomt voor ontwikkelaars. iOS 10.3.2 bevat eigenlijk alleen bugfixes en zorgt ervoor dat je iPhone, iPad en iPod touch stabieler draait. Na deze vijfde beta komt de publieke release van iOS 10.3.2 weer een stuk dichterbij.


Aandenkens in iOS 10

iOS 10.3.2 beta 5

Apple wil er alles aan doen om van iOS een veilig en stabiel besturingssysteem te maken en komt daarom regelmatige met nieuwe releases. Soms gaat het om grote nieuwe versies met veel nieuwe functies, maar vaak gaat het om kleine updates waarin de nodige problemen verholpen zijn. iOS 10.3.2 is een voorbeeld daarvan: het bevat eigenlijk geen nieuwe functies, maar het wordt wel grondig getest door ontwikkelaars en publieke betatesters. De vijfde beta is vandaag een feit. De beta is ook beschikbaar voor toestellen met 32-bit processor.

Bekijk ook

iOS 10.3.2 komt ook naar oudere 32-bit iPhones en iPad

Heb je een iPhone 5, iPhone 5c of iPad 4e generatie? Dan kun je straks gewoon weer updaten naar iOS 10.3.2. De tweede beta voegt ondersteuning toe voor deze oudere 32-bit toestellen.

iOS 10.3.2 komt naar alle voor iOS 10-geschikte toestellen, dus er vallen nog geen toestellen af. iOS 10.3.2 bevat oplossingen voor problemen en bevat waarschijnlijk ook wat verbeteringen in de beveiliging. Mocht je iOS 10.3.2 zelf al testen en op wijzigingen gestuit zijn, laat het dan gerust weten in de reacties.

De vijf beta van iOS 10.3.2 is nu te downloaden voor ontwikkelaars. De publieke testers kunnen waarschijnlijk morgen aan de slag met deze versie. De changelog is alleen beschikbaar voor geregistreerde ontwikkelaars en die kunnen wij daarom niet integraal plaatsen of beschikbaar maken. De definitieve versie van iOS 10.3.2 wordt snel verwacht.

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.