Overzicht M1 Apple Silicon familie

Reacties voor: Gerucht: ‘Elke 18 maanden een nieuwe versie van Apple Silicon-chips’

Apple zou een updatecyclus van 18 maanden voor ogen hebben voor de Apple Silicon-chips. Dat zou betekenen dat er dus elke anderhalf jaar een nieuwe versie van een Mac beschikbaar komt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Een van de dingen waar apple in uitblinkt, duidelijke termijnen voor nieuwe chips.. dan weet je precies waar je aan toe bent..

  2. Origineel geplaatst door Jules
    Een van de dingen waar apple in uitblinkt, duidelijke termijnen voor nieuwe chips.. dan weet je precies waar je aan toe bent..

    Ik weet nou dus niet of je sarcastisch bent of niet.. Letterlijk het enige apparaat dat tot nu toe een vaste cyclus heeft is de iPhone. De Watch is niet altijd tegelijkertijd met de nieuwe iPhone uitgebracht, iPads worden het hele jaar door gereleased en wat MacBooks betreft is het ‘t ene jaar 2 en daarna weer 2 jaar lang vrijwel geen update. Tevens heeft de Apple Watch 7 niet eens een nieuwe chip, enkel een nieuwe sensor en groter scherm.

    Nu ze zelf de productie in handen hebben, i.p.v. afhankelijk van Intel, kan er een meer frequente release-cycle komen, maar ik betwijfel of we echt houvast krijgen aan een bepaald ritme, zoals anderhalf jaar in het artikel beschreven.

  3. Welke chip gaat er dan in de opvolger van de 27” iMac komen ?

  4. Origineel geplaatst door Sjakie
    Welke chip gaat er dan in de opvolger van de 27” iMac komen ?

    Hoogstwaarschijnlijk de M1 Pro/Max.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.