apple-tv-settop-box

Aantal recente Apple TV’s bevat defect onderdeel

Een klein aantal Apple TV's bevat een defect onderdeel. Maar geen nood: Apple belooft nu al een oplossing voor kopers van dit kapotte model.

apple-tv-settop-boxApple benadert sommige kopers van de derde generatie Apple TV, om aan te geven dat hun Apple TV een defect onderdeel bevat. De klanten kunnen het defecte apparaat naar Apple sturen en krijgen een nieuw model.

Het lijkt te gaan om slechts een klein aantal defecte Apple TV’s. Apple benadert de kopers persoonlijk via e-mail, om ze op de hoogte te stellen van het probleem en vervanging aan te bieden. Er is geen webpagina waarop Apple het probleem aankaart. Apple zegt daarnaast niet welk onderdeel precies defect is. Denk je dat jouw Apple TV defect is maar ben je niet door Apple benaderd? Dan kun je proberen contact op te nemen met een Apple Store.

In 2013 had de Apple TV een vergelijkbaar probleem. Een aantal verkochte modellen had toen last van Wi-Fi-problemen, waardoor ze niet met het internet konden verbinden. Het probleem was toen grootschalig genoeg voor een algemene terugroepactie. Had je Apple TV een bepaald modelnummer, dan kon je hem bij Apple inleveren voor een nieuw model.

Dit is wellicht niet het beste moment om een Apple TV te kopen: volgens geruchten wordt een compleet vernieuwde Apple TV aangekondigd in september, tijdens Apple’s grote iPhone-evenement. Deze Apple TV heeft een verbeterde afstandsbediening en een eigen App Store. Of deze er ook echt komt, blijft nog wel even spannend. De afgelopen jaren werd vaak beweerd dat er een nieuwe Apple TV kwam, die achteraf toch niet werd aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2015, 7:49
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.