13-inch MacBook Pro met Touch Bar

Reacties voor: Hier zijn 7 dingen waar Apple in 2023 mee is gestopt

Apple heeft in 2023 weer wat nieuwe producten uitgebracht. Maar er zijn ook producten en accessoires verdwenen uit de winkelrekken en er zijn technologieën die plaats moesten maken voor iets anders. De 7 meest opvallende lopen we met je langs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik blijf toch hopen op een kleinere iPhone dan hetgeen nu het “kleinst” is, de iPhone SE (verouderd) of de iPhone 14/15.

    De iPhone mini is wat ik nog redelijk comfortabel met één hand kan bedienen. Redelijk comfortabel, groter moet het niet worden. Dat komt natuurlijk ook doordat er een hoesje omheen zit, wat aan beide kanten ook weer een paar millimeter toevoegt.

    • Ik weet uiteraard niet hoe groot jouw handen zijn.
      Wat ik wel weet is dat (volgens mij) mijn handen de gemiddelde grootte hebben voor een man.

      Ook ik zag ooit de overstap van de 5s naar de 6 al helemaal niet zitten. De 6 was naar mijn mening veel te groot qua formaat. Groter dan de 5s moest het toch écht niet gaan worden. Inmiddels ben ik van de 5s overgestapt naar de 7 en vandaar uit naar de Xs, die weer gevolgd werd door de 13 Pro en me uiteindelijk heeft gebracht bij de 15 Pro Max. Als iemand mij in 2014 (toen de 6 uitkwam) had verteld dat ik anno 2023 op het formaat van de Pro Max zou zijn overgestapt….. had ik diegene keihard in zijn gezicht uitgelachen!

      Vooropgesteld dat iedereen zijn eigen keuze moet bepalen, maar wat ik eigenlijk probeer te zeggen: de overstap naar een groter formaat is écht niet zo spannend als ik ooit zelf dacht.

    • Origineel geplaatst door Dominique

      Ik blijf toch hopen op een kleinere iPhone dan hetgeen nu het “kleinst” is, de iPhone SE (verouderd) of de iPhone 14/15.

      zien eruit te halen wat er in zit. Ik ben van de eerste se direct naar de mini 13 gegaan destijds hadden we ook dat verhaal een probleem maar toen kwamen toch de mini’s. Mogelijk komt er wel weer wat en anders zolang mogelijk door, tot de beveiligingssoftware ook stopt. Was ik met de se ook van plan maar daar is het niet nodig geweest.

  2. Niet te snappen dat batterij verhaal over de iPhone mini, terwijl tegelijkertijd de watch een bagger batterij duur heeft. Ik heb een mini 13 en een watch se, nou die watch is qua batterij flut terwijl ik met die mini iPhone geen probleem ervaar. Bij de watch wordt het geaccepteerd kennelijk terwijl ik het daar juist heel irritant vind.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.