Reacties voor: Apple presenteert morgen kwartaalcijfers: 30 miljoen iPhones, 14 miljoen iPads?

Apple gaat morgen de financiële cijfers van het afgelopen kwartaal bekendmaken: er zullen volgens schattingen 30 miljoen iPhones, 14 miljoen iPad en 5 miljoen Macs zijn verkocht. Waarschijnlijk is het alweer Apple's beste kwartaal ooit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Mooi dan kunnen ze direct geld overmaken naar de onder betaalde kinderen die ze in dienst hebben.

  2. Je bedoelt waarschijnlijk de mensen bij Foxconn. Die staan niet onder contract bij Apple..Verder indrukwekkende cijfers

  3. Ergens in 2007-2008 heeft een of andere analist (of journalist) gezegd dat Jobs kan beter Apple vanuit een gevangenis runnen dan helemaal niet. Dat zou Jobs waarschijnlijk aan het denken gezet. Apple was zo’n beetje de liefde van zijn leven en hij wilde per se dat Apple na zijn overlijden het zou redden en heeft daaraan gewerkt.

    Bovendien weet zo’n beetje iedereen dat er ‘road-map’ bestaat van minstens 5 jaar waar nog Jobs aan heeft gewerkt. Pas daarna kunnen wij met zekerheid zeggen of Apple zonder Jobs levensvaatbaar zal blijven. En of ze binnen Apple zijn erfenis voort zouden kunnen zetten.

  4. @olga.p2000: Onder Sculley 20 jaar geleden hebben ze ook de iPad, Siri, multitouch, visual voicemail, Facetime en ga zo maar door al als concept getoond. Evenals dergelijke dingen tijdens Jobs zelf 10-30 jaar geleden. Het is het héle team dat hieraan bijdraagt, dat Jobs zich overal mee bemoeide om het te perfectioneren waar mogelijk is iets anders en dat halen héél erg veel mensen door elkaar.

  5. @Bubbly:

    Ik haal helemaal niks door elkaar. Ik weet dat er een enorme team achter al deze dingen staat.

    Maar 20 jaar geleden onder Sculley hadden ZIJ wellicht en iPad en Siri etc… maar WIJ niet. Wij kregen het pas toen Jobs kwam.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.