FlyGrip: iPhone vastklemmen met twee vingers

FlyGrip is een vingerhouder voor je iPhone of een andere smartphone. Je kunt de iPhone met twee vingers vastklemmen, zodat je meer grip hebt. De FlyGrip zal op Macworld/iWorld voor het eerst te zien zijn.

flygrip iphoneVan 26 tot en met 28 januari 2012 kun je in San Francisco terecht voor MacWorld|iWorld, de grote Mac-beurs waar Apple vroeger grote aankondigingen deed. Tegenwoordig moet de organisatie op eigen kracht verder, zonder publiekstrekker Apple en in de wetenschap dat veel nieuwe producten al op CES 2012 zijn aangekondigd. Het accent ligt al lang niet meer op Mac-producten alleen. Vandaar dat de naam iWorld is toegevoegd, om het toenemende belang van iOS-producten te benadrukken. Eén van de accessoires die hun debuut zullen maken op de beurs is de FlyGrip. Dit is een hulpmiddel om je iPhone met één hand te kunnen vasthouden.

flygrip-iphoneBij FlyGrip steek je twee vingers in een soort klem, op de achterkant van je iPhone. Het accessoire is ook geschikt voor andere smartphones en kleine tablets. Het effect is meer grip, terwijl je toestel nog steeds in je broekzak past. De klem werkt met een scharnier, die je kunt uitklappen om de FlyGrip als stand te gebruiken, zowel staand als liggend. Een FlyGrip kost 30 dollar en is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, paars, rood, zwart of T-Mobile-roze. Omdat niet iedereen dezelfde vingers heeft kun je kiezen uit de maten Small, Medium en Large.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2012, 20:47
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.