Reacties voor: Apple praat over vibratie-feedback op iPhone

Apple heeft afgelopen week gesproken met Immersion, een bedrijf dat haptic feedback voor telefoonschermen maakt. Daarbij voel je een puls wanneer je een toets op het scherm indrukt.
Lees het complete artikel → Apple praat over vibratie-feedback op iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. en alles ten koste van je batterij, nou geweldig 😛

  2. dit kan toch ook gewoon softwarematig? er zit toch al een trilfunctie op de iPhone?

  3. @Bas: “als je haptic feedback wilt gebruiken moet dat in licentie. Dus als Apple het gaat gebruiken moeten ze toestemming hebben van die knakkers. Dat zijn trouwens de zelfde knakkers die Nintendo Mickysoft en Sony hebben afgezet. Alle drie moesten betalen voor de tril functie in hun controllers of de trilfunctie verwijderen. Sony koos voor het laatste met de PS3”

    @ the rest:
    Anyway, haptic feedback heeft de iphone toch helemaal niet nodig? Je ziet dat de letters aangeslagen worden. Dat is voor mij feedback genoeg. Ik heb een tijdje met een Vieuwty gespeeld en mijn conclusie is dat haptic feedback totaal overbodig is op het multitouch scherm van de iPhone of iPods Touch.

    Die schermen werken directer dan de schermen die in de LG vieuwty zitten. Daar moet je veel harder drukken voordat het scherm reageert. Dus ik snap de toevoeging van haptic feedback op die toestellen helemaal.

    Maar de iphone heeft het simpelweg niet nodig want Apples implementatie van multitouch werkt te goed. het enige voordeel dat de VIEUWTY veeft op de iphone is de camera feature, puur omdat die filmen kan.

    De foto’s die de iphone en de viewty maken verschillen dan weer nouwelijks behalve het aantal megapixels.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.