Apple plaatst houten afscherming om Apple Store Den Haag

De Apple Store in Den Haag is op het moment verborgen achter een houten omheining. Vermoedelijk zal Apple nu de buitenkant verbouwen.

Apple Store Den Haag teaserEr is een houten schutting geplaatst rond de Apple Store die op het moment in Den Haag wordt gebouwd. Dit melden meerdere iPhoneclub-lezers aan ons via Twitter. De afzetting wijst er op dat de verbouwing van Apple nu serieuze vormen gaat aannemen. De verbouwing van de nieuwe Apple Store is inmiddels al even bezig. Dit weekend publiceerden we nog foto’s van deze verbouwing. Begin dit jaar bleek de verbouwing van het winkelpand te zijn goedgekeurd.

Toen er werd gewerkt aan de Apple Store in Amsterdam plaatste Apple ook een houten omheining rond het winkelpand. Hierdoor was het niet mogelijk om naar binnen te kijken terwijl bouwvakkers de boel klaarmaakten voor de opening. De schutting zorgt ervoor dat de serieuze werkzaamheden kunnen beginnen, zonder dat winkelgangers naar binnen gluren.

De schutting betekent overigens niet dat de Apple Store al bijna klaar is: dit weekend bleek immers al dat er in de binnenkant ook nog steeds wordt verbouwd. In Amsterdam stond de omheining ook een vrij lange tijd om de Apple Store, voordat hij werd verwijderd om de nieuwe winkel te onthullen.

Tipgevers: @niApps, @DSdeJong

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 12:45
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.