Reacties voor: Apple overwoog ooit iPhone met hardware-toetsenbordje

Apple zou hebben overwogen om een iPhone met toetsenbord uit te brengen. Dat zegt Tony Fadell, die jarenlang bij Apple verantwoordelijk was voor de iPods en iPhones.

Reacties: 20 reacties

  1. Wat nu wel handig/leuk zou zijn en zou er echt wel zoiezo minimaal 50 euro extra voor overhebben als ze er een gamepad voor maken, of een uitschuifbare gamepad oid

  2. Typen gaat prima zonder toetsenbord. Gamepad zou inderdaad wel handig zijn voor shooters

  3. Toetsenbord?? Ben je nou helemaal gek geworden!

  4. Er is een periode geweest dat zo’n keyboard een vereiste was op m’n telefoon. (pre iPhone tijdperk) maar moet er nu niet meer aan denken.

  5. Zou raar zijn als ze het niet hadden overwogen.

  6. Over 10 jaar lachen we hoe dan ook om toetsenborden 🙂

  7. Leuke en goedkopere alternatief voor de anti touchers..!! Mocht dit model komen en een 100 of 2 goedkoper, zal mijn voorkeur uitgaan naar deze..

  8. Volgens mij was Steve Jobs degene die zei dat we vanaf nu alles weer met de vingers zouden gaan doen. Een uitschuifbaar toetsenbord zou m.i. alles waar Apple voor staat in een keer doen wegvagen. Ik ben blij dat ik kan typen en touchen op het scherm

  9. Zou de Galaxy-serie van Samsung okk allemaal een toetsenbord gehad hebben? XD

  10. Origineel geplaatst door hoi
    Zou raar zijn als ze het niet hadden overwogen.

    En zo is het! Vreemd dat dit nieuws is :-/

  11. Kan er me weinig bij voorstellen dat dit een reëel alternatief was voor de iPhone. En waarschijnlijk heeft jobs dit al snel van tafel geveegd.

    Ik weet nog goed toen de eerste iPhone op de markt kwam dat Apple het introduceerde als een product dat een totaal nieuwe interface had en de bekende bottom 40% (toetsenbord dus) was juist precies waarom smartphones van die tijd slechts middelmatig smart en uiterst complex waren.

    Ja touchscreen heeft wat nadelen maar zou het niet willen ruilen voor een cheap qwerty toetsenbord!!

  12. Met een fysiek toetsenbord zouden ze een stuk minder revolutionair zijn, maar uiteindelijk is het de goede usabillity die de iPhone een success maakt.

  13. Je moest eens weten wat ik allemaal ooit overwogen heb…

    Onzinnig artikel imo!

  14. Origineel geplaatst door sb
    Wat nu wel handig/leuk zou zijn en zou er echt wel zoiezo minimaal 50 euro extra voor overhebben als ze er een gamepad voor maken, of een uitschuifbare gamepad oid

    ik wilde ong. het zelfde zeggen. ik snap apple in deze dingen echt niet maak gewoon meer accessoires voor idevices. ontwikkelaars zouden dan veel sneller hun apps aanpassen voor officiële apple accessoires.

    Origineel geplaatst door Ruud
    Kan er me weinig bij voorstellen dat dit een reëel alternatief was voor de iPhone. En waarschijnlijk heeft jobs dit al snel van tafel geveegd.Ik weet nog goed toen de eerste iPhone op de markt kwam dat Apple het introduceerde als een product dat een totaal nieuwe interface had en de bekende bottom 40% (toetsenbord dus) was juist precies waarom smartphones van die tijd slechts middelmatig smart en uiterst complex waren.Ja touchscreen heeft wat nadelen maar zou het niet willen ruilen voor een cheap qwerty toetsenbord!!

    maar als het als accessoires zou komen dan zou je het wel over wegen ofnie?

  15. Niet slecht bedacht de visiuele toetsenbord neemt meer dan de helft ruimte in op je scherm als de iPhone er maar niet dikker van wordt vind ik het goed..

  16. @Raymond: nee never nooit. Ik vind het prettig om een iphone te gebruiken zonder toeters en bellen.

    Een accessoires als qwerty toetsenbord maakt de iPhone dikker, en in mijn ogen lelijker. Daarnaast voegt die functionaliteit voor mij persoonlijk weinig toe want ik kan prima overweg met het touchscreen toetsenbord.

  17. Onzinnig artikel. Natuurlijk hebben ze dat overwogen. Er is waarschijnlijk nog veel meer overwogen wat op het eerste gezicht raar is.

  18. Hmm, ik heb sinds 2008 een iPhone en ik moet eerlijk bekennen dat ik al vrij snel had besloten om daarna toch maar een gewone telefoon aan te schaffen.
    Inmiddels heb ik de 4S, en afgezien van de slechte batterijprestaties zou ik niet snel meer overstappen naar een ander model. 🙂

  19. Toen die tijd had ik het wel handig gevonden en heb toen een HTC genomen puur omdat ik de iPhone te beperkt vond en ik toetsen wilde.
    Pas toen de 3Gs kwam met dubbele snelheid werd hij interessant en heb ik de gok genomen. Na veel jailbrakes, tooltjes en themes later toch maar weer een HTC welke voor mij meer biedt.

    Het is dus niet gek dat ze wel alles overwogen hebben want niet iedereen ligt de iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.