Apple Infinite Loop

Apple organiseert personeelsbijeenkomst over iPad

Apple heeft donderdag een interne bijeenkomst georganiseerd om alle medewerkers op de hoogte te brengen van de iPad. De vorige keer kregen alle medewerkers een het nieuwe product cadeau. Nu weer?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple infinite loopDe realiteit bij Apple is dat lang niet alle medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwe producten die worden ontwikkeld. Vandaar dat er gisteren een bedrijfsmeeting werd georganiseerd, waarbij de medewerkers werden bijgepraat over de iPad-tablet. Apple organiseerde zo’n zelfde interne bijeenkomst toen de iPhone werd geïntroduceerd in 2007.

Steve Jobs legde toen aan het personeel uit dat de iPhone de mobiele telefoonindustrie zou veranderen, waarna medewerkers vragen konden stellen. Na afloop kregen alle fulltime en parttime medewerkers die minimaal een jaar in dienst waren van Apple een gratis iPhone.

Zou Apple deze keer een iPad hebben weggegeven? Die kans is klein, want het apparaat is waarschijnlijk nog niet in zodanige aantallen geproduceerd dat Apple er tienduizend van kan weggeven. Apple heeft wereldwijd zo’n 35.000 medewerkers. Als je er vanuit gaat dat de helft in de VS zit en dat de helft daarvan in aanmerking komt voor een iPad, gaat het nog steeds om enorme aantallen. Daar komt bij dat Apple misschien niet wil, dat met de iPad hetzelfde gebeurt als met de Nexus One van Google: die werd ook aan eigen personeel weggegeven, waarna allerlei details aan het licht kwamen, die nog niet officieel bekendgemaakt mochten worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2010, 6:07
Categorie Round-up
Onderwerpen apple, camera, cupertino, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.