iPad-accessoires van Scosche, Proporta, iLuv en Belkin

Vier fabrikanten hebben accessoires voor de iPad aangekondigd. Bijna allemaal hebben ze hoesjes ontwikkeld, maar ook een screenprotector en een kickstand (voetje) voor de iPad.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad kickstandHoe je het ook wendt of keert: op de iPad ontbreken nog een aantal zaken. Het toevoegen van een camera is niet zo makkelijk te realiseren, maar voor andere uitbreidingen kun je wel bij externe fabrikanten terecht. Er zit bijvoorbeeld geen ‘voetje’ aan de iPad, waardoor je de tablet niet als een digitaal fotolijstje op je bureau kunt zetten. Zo’n voetje zou ook handig zijn geweest om films te kijken of om de iPad ‘s nachts op je nachtkastje neer te zetten of om tijdens presentaties anderen te laten meekijken. De Amerikaanse accessoiremaker Scosche heeft een oplossing: zij hebben zich op een zogenaamde kickstand gestort: een extra achterklep met een uitklapbaar voetje. Daarmee kun je de iPad staand of liggend op je bureau zetten, zodat je beter het scherm kunt aflezen.

scosche kickbackDe Scosche kickBack is gemaakt van polycarbonaat en rubber. Ribbels aan de achterkant zorgen voor extra grip en je krijgt er een poetsdoekje en een screenprotector bij om ook de voorzijde van de iPad te beschermen. Scosche is van plan nog meer accessoires voor de iPad uit te brengen.

Concurrent Proporta heeft al accessoires voor de iPad klaarliggen, zoals de Perfora Leather Style Netbook Case.
proporta perfora leatherDit is een imitatieleren hoes, ontworpen voor 10 inch netbooks, die toevallig de juiste maat heeft voor een Apple iPad. De hoes kost £19,95 en is verkrijgbaar in rood, zwart en groen.

Proporta heeft ook de Maya Leather Style Netbook Case, eveneens een hoesje van de hoogste kwaliteit imitatieleer, in de kleur zwart met contrasterende grijze strepen. Deze hoes heeft de vorm van een envelop: je steekt de iPad erin en sluit de klep. Ook dit is een case die oorspronkelijk ontwikkeld was voor 10 inch netbooks zoals de Samsung NC10 maar die nu erg goed van pas komen om aan de iPad-liefhebbers te verkopen.
maya leather styleOok deze hoes kost £19,95. Proporta gaat ook nog de hardcases aanpassen voor de iPad: er komt een Crystal Case en een Mizu Shell, beide verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Ook iLuv ziet kansen: zij hebben een iPad-productlijn aangekondigd, bestaande uit cases van stof, leer en siliconenrubber. Er komt ook een reeks beschermhoezen van neopreen, die waterbestendig zijn. Vanaf februari zijn de iLuv-hoesjes al te koop, nog voordat de iPad-kopers hun apparaten goed en wel in handen hebben. Hieronder een impressie van de nieuwe producten:
iluv ipad accessoires

Belkin is de volgende grote naam. Zij hebben drie nieuwe hoezen aangekondigd en een screenprotector. De Vue Sleeve for iPad is een neopreen-case met diverse reliëfpatronen en een doorzichtig zakje voor extra voorwerpen. Verkrijgbaar in zwart/wit of paars/violet voor $40. De Max Sleeve is een geplooide neopreen-case met een versterkt voorpaneel voor extra bescherming. Ook die kost $40. En dan is er nog de Grip Sleeve, een combinatie van neopreen en siliconenrubber, die $30 kost. De screenprotector komt op $20.

Het Belkin-trio zie je hieronder, in de volgorde waarin ze genoemd zijn.

belkin ipad casebelkin ipad casebelkin ipad case

Via: persberichten per mail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2010, 23:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, iluv, ipad, proporta, scosche

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.