Reacties voor: Apple werkt aan vernieuwde AirPods, verklapt door iOS 11 GM

Er zijn nieuwe AirPods gelekt via de Golden Master van iOS 11. Apple is van plan om een nieuwe versie uit te brengen, met het statuslampje aan de buitenkant.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Hopelijk is er een zwarte versie bij deze keer 🙂

  2. Ik ben benieuwd naar de eventuele nieuwe functies

  3. Ik hoop dat de geluidskwaliteit wat beter wordt want dat is nu om te huilen

  4. Origineel geplaatst door JK
    Ik hoop dat de geluidskwaliteit wat beter wordt want dat is nu om te huilen

    Niet om aan te horen is wel heel erg overdreven☺️ die Airpods zijn niet om aan te slepen dus zo slecht zijn ze niet, fijne dag nog😜

  5. Ik had dit gevoel al! Kan niet wachten, dan haal ik ze gelijk bij m’n nieuwe X

  6. Origineel geplaatst door JK
    Ik hoop dat de geluidskwaliteit wat beter wordt want dat is nu om te huilen

    Origineel geplaatst door Marjolijntju
    Niet om aan te horen is wel heel erg overdreven☺️ die Airpods zijn niet om aan te slepen dus zo slecht zijn ze niet, fijne dag nog😜

    Verkoopcijfers zeggen niets over de kwaliteit. Het kan ook overhyped zijn! Beats koptelefoons verkopen ook goed maar ook die kwaliteit is slecht veel te veel bass.

  7. Ik stond op het punt een setje te gaan halen, even wachten dus maar..

    Als ze tenminste comfortabel te dragen zijn onder gehoorbeschermers die ik veel moet dragen op mijn werk in de bouw, iemand ervaring hier mee.

  8. Ik hoop op de in-ear versie met noise cancelling

  9. Uhh ok, gister net gekocht….! 🤣

  10. Bij een opvolger van de huidige Airpod zou het misschien handig zijn om het volume te kunnen regelen met een veegbeweging op de Airpod i.p.v. op de ‘device’.

  11. Origineel geplaatst door JK
    Ik hoop dat de geluidskwaliteit wat beter wordt want dat is nu om te huilen

    Wil je beter? Dan ga je voor een echte hoofdtelefoon moeten gaan. Maar zeggen dat dit formaat oortjes van slechte geluidskwaliteit zijn is gewoon onzin.

  12. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  13. Tegen de tijd dat deze serie in productie is, wordt de eerste serie een keer geleverd bij de AppleStores in Nederland. Wat is dat vreemd gegaan.

  14. Origineel geplaatst door Wiknie
    Ik hoop op de in-ear versie met noise cancelling

    Dat..en de geluidskwaliteit opschroeven en je hebt een winner!

  15. Origineel geplaatst door Ferry
    Uhh ok, gister net gekocht….! 🤣

    +1 ☺️

  16. Betere geluidskwaliteit is natuurlijk altijd fijn, maar ik vindt de geluidskwaliteit van de huidige airpods prima

  17. Origineel geplaatst door Ferry
    Uhh ok, gister net gekocht….! 🤣

    Online besteld? stuur je ze toch terug?(wet koop op afstand)

  18. dirk: is dat toegestaan met airpods? Ik heb de verpakkig geopend en ik heb ze al gebruikt.

  19. Origineel geplaatst door Ferry
    @dirk</a@dirk: is dat toegestaan met airpods? Ik heb de verpakkig geopend en ik heb ze al gebruikt.

    Volgens mij heb je 30 dagen de mogelijkheid, ook bij airpods in ieder geval wel bij CoolBlue.

  20. Was ook van plan ze te gaan halen. Nu nog maar even wachten dan.

    En over kwaliteit, de earpots doe ik nu bijna 5 jaar mee. Is voor mij echt ruim voldoende. Ieders gehoor is anders, dus iedereen zal een andere mening hebben.

  21. Origineel geplaatst door Ferry
    @dirk</a@dirk: is dat toegestaan met airpods? Ik heb de verpakkig geopend en ik heb ze al gebruikt.

    Laatst met Amac gebeld hierover (recht tot herroeping). Verpakking moet intact zijn, dus laat staan als ze gebruikt zijn…

  22. @Paul538: Bij Coolbue gewoon gekocht. Paar dagen getest en daarna gewoon weer retour en mijn geld weer terug. Moet natuurlijk wel onbeschadigd zijn, maar de verpakking etc was gewoon geopend.

  23. Ik heb de airpods laatst gekocht via de website van Apple, met 4 weken levertijd. Vanmorgen kreeg ik een sms’je van Apple dat ze uiterlijk geleverd worden op 11 september. Bij het aanklikken van de link zag ik dat ze in Changhai gescand waren en klaar (processed) waren voor verzending via UPS.

    Zou ik dan nog de oude krijgen?

  24. Mensen die klagen over de geluidskwaliteit van de AirPods hebben ze vaak zelf niét! Ik heb ze vanaf december en ze bevallen me prima. De geluidskwaliteit van de EarPods (met draadjes dus) vond ik al goed, maar de kwaliteit van de draadloze AirPods is nog beter. Let op: als je de pootjes meer naar beneden doet, hoor je veel meer bassen, dan wanneer je ze schuin naar voren draagt (zoals Apple laat zien). Maar dat kan ook afhangen van je oren 😜

  25. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Mensen die klagen over de geluidskwaliteit van de AirPods hebben ze vaak zelf niét! Ik heb ze vanaf december en ze bevallen me prima. De geluidskwaliteit van de EarPods (met draadjes dus) vond ik al goed, maar de kwaliteit van de draadloze AirPods is nog beter. Let op: als je de pootjes meer naar beneden doet, hoor je veel meer bassen, dan wanneer je ze schuin naar voren draagt (zoals Apple laat zien). Maar dat kan ook afhangen van je oren 😜

    Het is wel duidelijk dat je je eigen aankoop van de AirPods wil rechtvaardigen door ze hier (meerdere malen) de hemel in te prijzen. Ik vind ze in ieder geval ruk qua draag”comfort” en qua gebrek aan bedieningsmogelijkheden op de AirPods zelf. En ja, ik heb ze zelf een aantal maanden gehad. Veel plezier ermee 😉👍

  26. @Ferry: ja je mag ze testen. Google maar op wet koop op afstand. Reden is dat je in de winkel vaak producten kan zien en testen/horen/zien/voelen en van een afstand niet. Als het je niet bevalt kan het terug.

    @Paul538: Gewoon wijzen op je rechten. Winkel verkoop is gewoon anders dan internet/telefonische verkoop. Het is geen discussie verpakking mag open wat je moet het kunnen zien. Zou bij zo’n winkel al niets willen kopen als ze zo ket service omgaan

  27. Wanneer zijn de nieuwe Airpods te koop? Op de Apple site staan nog foto’s van de oude versie (zonder uitwendige statuslampje).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.