Nest-thermostaat-tafel-houder

Apple en Nest grote winnaars BesteProductAwards 2014

Apple en Nest zijn de grote winnaars van de BesteProductAwards 2014. Apple is het beste merk, terwijl de Nest naar huis gaat met de titel voor 'beste product'.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de prijs voor ‘Beste Merk’ gewonnen bij de Nederlandse BesteProductAwards 2014. Ook staat Apple met drie verschillende apparaten in de top 10 van beste producten. De eerste plek gaat naar concurrent Google met de Nest – een product van voormalig Apple-topman Tony Fadell.

Nest Beste product

De BesteProductAwards worden uitgereikt door een Nederlandse jury die bestaat uit ruim dertig journalisten. Dat de Nest met de eerste prijs naar huis gaat is vrij bijzonder: de verdere top 10 staat gevuld met vooral smartphones en tablets. De slimme thermostaat onderscheidt zich hier duidelijk van.

Hoewel Apple niet met de eerste prijs voor producten naar huis gaat, deden de nieuwe iDevices het bijzonder goed. De iPad Air 2 staat op de tweede plek, gevolgd door de iPhone 6 op de derde positie. De volledige lijst is als volgt:

  1. Nest Thermostat
  2. Apple iPad Air 2
  3. Apple iPhone 6
  4. LG G3
  5. Sony Xperia Z3 Compact
  6. Sony Alpha 7S
  7. Samsung Galaxy Note 4
  8. Apple iMac Retina 5K
  9. Sony Xperia Z3
  10. HTC One M8

Apple gaat naar huis met de prijs voor ‘beste merk’. In het juryrapport staat dat de sterke positie van de iPhone 6 en iPad Air 2 hier mee te maken hebben. En dat niet alleen: de nieuwe iMac met retinascherm zou de beste all-in-one-pc van het moment zijn. Daarmee is Apple’s line-up dit jaar breed en indrukwekkend.

Ze zullen vandaag minder blij zijn bij Microsoft: het bedrijf werd uitgeroepen tot ‘slechtste merk’. Dit omdat het bedrijf volledig terugkwam op de grote veranderingen in Windows 8 met de onthulling van Windows 10. Bovendien had de Xbox One een matig jaar volgens de jury.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2014, 21:06
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen apple, nest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.