Space Qube is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft een nieuwe App van de Week gekozen: de pixelgame Space Qube. Hierin bouw je eigen ruimteschepen met virtuele blokken.

Space Qube iconHet einde van de werkweek is weer aangebroken, wat betekent dat Apple een nieuwe App van de Week heeft geselecteerd. De titel gaat ditmaal naar de game Space Qube, waarin je met een ruimteschip van blokken tegen zo’n beetje alle denkbare vijanden moet vechten. Alle personages en voorwerpen in het spel kun je namelijk zelf maken met een speciale bouwfunctie.


Space Qube is met zijn bouwfunctie een creatieve bouwgame zoals Minecraft, maar dan met een compleet andere insteek. In september 2013 schreven we het volgende over de game:

Space Qube is ook een blokkenspel, maar dan wel behoorlijk anders. Hier bouw je geen huisje door bomen om te kappen en diep onder de grond te graven. Welnee! Space Qube is een vlieg-schietspel dat zo in de speelhal voor zou kunnen komen. Talloze schietende gevaren komen in formaties op je af en schieten zich suf. Zelf kijk je tegen de achterkant van je ruimteschip aan om ze de volle laag te geven. Hoewel… ruimteschip. Dat is dus volledig aan jou.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Apple kiest altijd in de avond van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat Space Qube in elk geval gratis te downloaden is tot en met donderdag 18 december. Daarna zal de game zijn originele prijskaartje van €2,69 terugkrijgen. Het spel bevat op het moment nog wel optionele in-app aankopen die hun prijskaartje niet verloren zijn.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 december 2014 om 9:34
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.