Reacties voor: Apple Music: ruim voorbij 20 miljoen gebruikers, meer beelden Carpool Karaoke

Eddy Cue heeft zich in een interview uitgesproken over het aantal gebruikers van Apple Music. Dit aantal zit nu ruim voorbij de 20 miljoen. Ook geeft hij zijn mening over exclusieve rechten en werden meer beelden van Carpool Karaoke getoond.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Wat jullie vergeten te melden is dat deze series alleen voor nieuwe abonnees van Apple music zichtbaar worden. Elke reclame heeft tot nu toe altijd de volgende disclaimer aan het einde gehad “New members only” als Apple dit door zet, dan zou dit zeer oneerlijk zijn tegen over de bestaande 20 miljoen gebruikers die Apple music groot hebben gemaakt.

  2. 20 miljoen valt inderdaad tegen. Misschien toch te hoge prijs?
    Entertain bedrijven vergeten wel eens dat zij niet de enige zijn die geld vragen voor hun diensten (€10 is zo’n beetje standaardtarief).
    Maar als wij die bedragen (Ziggo tv, internet, tv abbo, netflix, apple music) optellen komen we al snel boven de €100!

  3. Origineel geplaatst door Ben
    20 miljoen valt inderdaad tegen. Misschien toch te hoge prijs?

    Entertain bedrijven vergeten wel eens dat zij niet de enige zijn die geld vragen voor hun diensten (€10 is zo’n beetje standaardtarief).

    Maar als wij die bedragen (Ziggo tv, internet, tv abbo, netflix, apple music) optellen komen we al snel boven de €100!

    nee hoor. ik heb internet. Apple music. Netflix. Videoland en knippr en ben €85,- per maand kwijt.

  4. @Ben:

    Waar maak jij uit op dat het tegenvalt? Einde vh jaar streven ze de 11 jaar oude dienst Spotify voorbij en dat in nog geen 2 jaar! Kun jij het beter!?

  5. Ik heb persoonlijk niets aan al die streaming diensten omdat ik al een 35 jaar platen en cd’s verzamel en de laatste jaren ook gewoon songs via itunes aankoop.
    En ik mix ook veel met muziek, dus daarom heb ik liever platen, cd’s en losse mp3’s.
    En ik denk dat er zoals mij ook nog heel veel muziekliefhebbers zijn die de muziek nog los aankopen.
    Ook als je onderweg bent en je wil wat muziek luisteren via streaming diensten, dan ben je snel door je maandelijkse databundel heen wanneer je ter plaatse niet over wifi kunt beschikken.

  6. Ik gebruik het niet en mis er ook niks aan geloof ik. Download popcast vind dat veel beter. Dan zo’n internetdata slurper!

  7. Ik stream alles eigenlijk, en zoveel data verbruikt dat helemaal niet. Tenzij je een bundeltje hebt van 1GB, zie ik het probleem niet zo.

  8. Je hoeft overigens helemaal niet te streamen via 3G/4G of wifi. Ik download thuis naar mijn iPhone en heb altijd de beste muziek bij mij. Erg blij met Apple Music.

  9. @Marcl: Uhmmmm… ik heb 6,5 gb, zit ongelooflijk veel op de weg en luister alleen maar naar streaming muziek. Daarnaast gebruik ik mijn databundel voor de hotspot. Maar ik red het hoor per maand, met gemak!

  10. Ik ben weer even terug naar Spotify. De aanbevelingen vanuit Apple Music zijn echt waardeloos. Via Spotify is muziek ontdekken veel beter en leuker. Ik hoop dat Apple hun algoritme ooit nog aan gaan passen, dan stap ik weer terug 🙂

  11. Ik ben ook even terug op Spotify.
    Maar dat komt door de amazon echo.
    Werkt super met Spotify.
    Komt apple met een slimme luidspreker,
    Neem ik wel weer Apple Music.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.