Reacties voor: Apple laat wereldwijd medewerkers thuiswerken vanwege coronavirus

Apple CEO Tim Cook heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om te voorkomen dat medewerkers ziek worden. Vanaf nu kunnen medewerkers op kantoren wereldwijd thuiswerken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Geen Maart event waarschijnlijk, had net een Nieuwe iPad Pro nodig…

  2. @Nisayatsu: geen even wil natuurlijk niet zeggen dat er geen nieuwe spullen komen.
    Ze kunnen nog een ander format verzinnen als een tv show/ presentatie of gewoon de spullen lanceren zoals ze de laatste tijd balen nieuwe modellen hebben gepresenteerd.

  3. Maar als ze ook aanleverproblemen hebben klinkt uitstellen wel als wijsheid…

  4. @Nisayatsu: Ik begrijp best dat de paniek vanwege het virus er erg ver gaat, maar het feit dat jij even langer op je iPad pro moet wachten zal Apple en WHO echt even een zorg zijn.

    Het bedrijfsleven bereidt zich voor op een crisis omdat leveranciers niet kunnen leveren, omzetten dalen en werknemers ziek worden of onvoldoende werk hebben. De echte gevolgen van het virus komen pas als iedereen weer beter is en de gevolgen voor de economie zichtbaar worden.

  5. @Flieps: Maar dit is een Apple fansite en in deze context vinden wij het wel allemaal superbelangrijk hoe lang we moeten wachten op een bepaald product. Er zijn natuurlijk ergere dingen, maar daar hebben we het hier niet over (vind ik).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.