Apple Store Den Haag logo 1

Apple-logo verschenen op Apple Store Den Haag

Er is een Apple-logo verschenen op de Apple Store in Den Haag. Daarmee heeft Apple de komende winkelopening bevestigd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den Haag logo 1Het Apple-logo is vandaag verschenen op de Apple Store in Den Haag. Daarmee is de komst van de Haagse Apple Store nog eens extra bevestigd en is Apple begonnen met de eindsprint naar de winkelopening. Eerder ontdekten we al vergunningen die wijzen op een winkelopening op 14 augustus 2014.

Onder het Apple-logo staat een link naar Apple’s retailwebsite, maar daar staat op het moment nog niks over de Haagse Apple Store. Er wordt enkel verwezen naar de Apple Store in Haarlem en Amsterdam. Vermoedelijk zal op de website binnenkort meer informatie beschikbaar komen over onder andere de grote winkelopening.

Apple Store Den Haag logo 2

Wie goed oplet, ziet boven de Apple Store-omheining dat zelfs de kleinste details worden verborgen. Zo is er bijvoorbeeld een uithangbord ingepakt in karton. Maar we weten allemaal wat voor logo hier onder verhuld zit.

Apple Store Den Haag verborgen logo

Update: iCulture-lezer Carlo ontdekte dat het uithangbord inmiddels onafgedekt is.

apple_store_logo_watermerk

In december 2012 doken de eerste geruchten op over de Apple Store in Den Haag, in de Haagse Passage. Het duurde niet lang totdat winkeliers op de hoogte waren over de komst van Apple en er steeds meer informatie naar buiten kwam. Apple bevestigde eerder op zijn vacaturesite dat er inderdaad een Apple Store in Den Haag werd geopend. De komst van de Apple Store zorgde ook voor ophef, omdat Apple liever geen kerstboom in de Passage wilde zien.

Tot nu toe bevinden alle Apple Stores zich in een Randstad. Vervelend voor Nederlanders die ver weg wonen, maar hier lijkt een reden achter te schuilen. Door winkels vlak bij elkaar te openen, kan Apple getraind personeel uit eerdere winkels inzetten op nieuwe locaties. Hierdoor hoeft op een nieuwe plek niet een grote groep personeel volledig te worden opgeleid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 21:35
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store den haag

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.