reeder2-icoon-groot

Reeder 2 voor iOS en Mac voegt meerdere syncdiensten toe

De populaire nieuwsapp Reeder 2 heeft een update gekregen voor iOS en Mac. In beide updates is ondersteuning voor nog meer diensten toegevoegd. Reeder 2 was al vertrouwd met Feedbin, Feedly, Feed Wrangler, Fever, Readability en lokale RSS-feeds, maar kan nu ook omgaan met FeedHQ, Inoreader, NewsBlur, Minimal Reader, The Old Reader en BazQux Reader. […]

reeder2-icoon-grootDe populaire nieuwsapp Reeder 2 heeft een update gekregen voor iOS en Mac. In beide updates is ondersteuning voor nog meer diensten toegevoegd. Reeder 2 was al vertrouwd met Feedbin, Feedly, Feed Wrangler, Fever, Readability en lokale RSS-feeds, maar kan nu ook omgaan met FeedHQ, Inoreader, NewsBlur, Minimal Reader, The Old Reader en BazQux Reader. Daarmee worden vrijwel alle populaire RSS-diensten ondersteund.

Reeder 2 wordt gemaakt door zelfstandig ontwikkelaar Silvio Rizzi, die in z’n eentje een behoorlijk degelijke app heeft neergezet. Beroepsmatige nieuwsjagers, inclusief de redacteuren van iCulture, gebruiken deze app omdat je er honderden RSS-feeds mee kunt volgen zonder dat de app traag wordt.

In Reeder 2 voor iPhone en iPad zijn nog wat meer verbeteringen doorgevoerd, zoals verbeterde synchronisatie met Feedbin en Feed Wrangler. Verder zou de app niet meer moeten crashen wanneer je Fever gebruikt en in de Mac-versie van Reeder 2 is een probleem met ontbrekende video’s opgelost.

Lees hier wat het verschil is tussen RSS-diensten en RSS-apps: 10 goede RSS-apps voor iPhone en iPad

Ook verkrijgbaar voor Mac:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 10:18
Categorie Apps
Onderwerpen reeder, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.