Reacties voor: Apple Kaarten gaat je waarschuwen voor flitspalen

Apple Kaarten gaat je waarschuwen voor je snelheid. Er komt namelijk ondersteuning voor zowel flitsers die controleren op snelheid als flitspalen voor rood licht. Maar komt het ook spoedig naar Nederland?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Natuurlijk die landen eerst… En NL volgt over paar jaar. Welkome toevoeging, dat zeker! Kunnen ze niet gewoon samenwerken met div. partners om deze features sneller te uitrollen voor vele overige landen?

  2. Als er zou worden aangegeven hoe hard je ergens mag dan zou het al erg behulpzaam zijn. Hoewel het sinds we overdag maximaal 100 mogen al een stuk overzichtelijker 😂

  3. Origineel geplaatst door Oude sok
    Als er zou worden aangegeven hoe hard je ergens mag dan zou het al erg behulpzaam zijn. Hoewel het sinds we overdag maximaal 100 mogen al een stuk overzichtelijker 😂

    Ik denk dat het vooral op N-wegen een grote winst is

  4. Net als het aangeven van de snelheid zeker (nog steeds niet in Nederland)

  5. Ik vind inderdaad het niet tonen van de maximum snelheid echt een gemis. Wat ik nooit zo goed begrijp is dat hij wel precies weet hoe laat ik aan kom ergens (en dus ook weet hoe hard je ergens mag rijden). Maar dan dus niet de maximum snelheid weergeeft. Kan iemand mij dit uitleggen. Want als hij niet de info heeft van de maximum snelheid weet hij toch ook niet hoe lang je over een bepaalde afstand doet?

  6. Het zou beter zijn als ze de lokale maximumsnelheid zouden weergeven, en flitsers weglaten. Niet iedereen rijdt opzettelijk te hard, en flitsers zijn er voor ieders veiligheid. Daarom mag Waze in bijvoorbeeld Zwitserland geen locaties van flitsers doorgeven, ik zou er voorstander van zijn om dat verbod ook hier in te voeren.

  7. @Lucas: Inderdaad je hoort je gewoon aan de aangehouden snelheid te houden, niks flitsers weergeven.
    De maximale snelheid weergeven is prima ja, maar flitsers weergeven er lekker uitlaten.

  8. Cool, in 2025 misschien ook in de Lage Landen. Bedankt Apple 🙁

  9. @Lucas: Volgens het huidige beleid dragen apps zoals Flitsmeister en deze juist bij aan de verkeersveiligheid, dus daar kunnen we lang op wachten. Een verbod heeft ook niet echt zin, veel navigatie systemen die flitsers aangeven zeggen “gevaarlijk punt” in landen waar een verbod is.

  10. Nou nou wat een innovatieve functie🥳.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.