apple-music-itunes-12-3

Apple lost in iTunes 12.2.1 problemen met iTunes Match op

Apple heeft iTunes 12.2.1 uitgebracht. Deze update lost problemen met iTunes Match en Beats 1 op. Maar daarmee zijn nog lang niet alle Apple Music-problemen verleden tijd.

Heb je ook zoveel problemen met Apple Music, iTunes Match, Beats 1 en alle andere vernieuwingen die sinds iTunes 12.2 zijn ingevoerd? Apple doet een poging om de problemen op te lossen door iTunes 12.2.1 uit te brengen. Het gaat om een kleine update voor iTunes, waar geen nieuwe functies in zitten. Alles is puur gericht op het oplossen van problemen.

apple-music-itunes-12-2

Problemen met iTunes Match en Beats 1

Zo waren er mensen die klaagden over muzieknummers die ze via iTunes Match in hun muziekbibliotheek zagen staan, maar die gemarkeerd waren als nummers van Apple Music. Daardoor werd er onterecht kopieerbeveiliging (DRM) toegevoegd aan de nummers. Ook beweert Apple dat deze update het streamen van Beats 1 soepeler laat verlopen. Er waren gebruikers, die klaagden over een wegvallende stream. Daarmee zijn overigens nog lang niet alle problemen aangepakt, want er zijn talloze mensen die klagen over afspeellijsten die zomaar zijn gekortwiekt, mensen die hun iTunes Match-nummers alleen nog op oudere toestellen kunnen afspelen en mensen die zich nog steeds niet bij Apple Music kunnen aanmelden, omdat ze voorheen een iTunes Match-abonnement hadden. Hopelijk laat update 12.2.2 daarom niet lang op zich wachten.

Deze Apple Music-problemen zijn nog niet opgelost

Hier een bloemlezing van de problemen die we op iCulture hebben besproken:

Je kunt iTunes 12.2.1 downloaden via de Mac App Store en via het update-mechanisme van je computer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2015, 19:41
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.