iPhone XS wallpaper

Download hier de Apple iPhone XS wallpapers!

iPhone XS is pas vanaf 21 september verkrijgbaar, maar jij kunt nu alvast de wallpapers instellen zodat het nét lijkt alsof je de nieuwste iPhone hebt!

De iPhone XS en iPhone XS Max zijn de nieuwste toptoestellen van Apple. Maar ook als je een ander toestel hebt kun je deze mooie wallpapers alvast gebruiken. De nieuwe wallpapers heten ‘Bubbles’ om duidelijk te maken dat het daarbij niet om planeten, maar om zeepbellen gaat.

iPhone XS wallpapers in hoge kwaliteit

Om de wallpapers te downloaden ga je als volgt te werk:

  1. Open dit artikel op je iPhone.
  2. Open de wallpaper die je wilt downloaden.
  3. Druk wat langer op de afbeelding en sla op.
  4. Open de afbeelding in de Foto’s-app op je iPhone.
  5. Tik op het deelicoontje linksonder en geef aan dat je als wallpaper wilt gebruiken.
  6. Kies voor Perspectief.

iPhone XS wallpaper Bubble B   iPhone XS wallpaper Bubble A   iPhone XS wallpaper Bubble C

De stilstaande plaatjes zijn genomen uit een Live Photo. Apple gebruikt op haar site twee stilstaande versies. In deze Google Drive-map vind je dezelfde wallpapers maar dan in een iets andere shot.

Op zoek naar de iPhone XR-wallpapers? Ook daar is deze Google Drive-map van beschikbaar waar je ze stuk voor stuk kan downloaden. Deze zijn geschikt voor alle iPhones.

iPhone XS Live wallpapers in lagere kwaliteit

Op de iPhone XS zijn ze zelfs te gebruiken als Live wallpaper, zodat je een animatie ziet als je ze indrukt. Wil je dat, dan vind je hier de download. Deze zijn wel in iets mindere kwaliteit, dus wil je een zo optimaal mogelijk beeld dan moet je de normale versie hebben (niet live), die we hierboven als download aanbieden. Helaas blijkt het nu nog niet mogelijk om Live-versies uit de downloadbestanden te halen in optimale kwaliteit.

iPhone XS bestellen

Ga je de iPhone XS kopen of kies je voor de iPhone XS Max, dan vind je daarop ook nog enkele langer bestaande wallpapers, zoals de ‘Ink’-afbeeldingen van de iPhone 6s. Wel zijn er enkele wallpapers van de iPhone X weggehaald.


Gather Round wallpapers

Wat is een Apple-event zonder een mooie wallpaper? Onze huisdesigner Bas van der Ploeg heeft ook van de uitnodiging van het Apple Event 2018 mooie wallpapers gemaakt. Downloaden gaat heel gemakkelijk: klik op je iPhone of iPad op onderstaande link, kies de gewenste wallpaper en vervolgens het toestel dat je gebruikt. Je krijgt dan meteen de juiste wallpaper in beeld, die je met een druk op het scherm kunt downloaden.

Hier kun je deze prachtige wallpapers vinden!

iPhone Event 2018 wallpaper

Vervolgens is het een kwestie van de nieuwe wallpaper instellen op de gebruikelijke manier. Je hebt deze keer keuze uit drie varianten: met en zonder tekst en een ingezoomde versie. Heb je liever de wat meer tijdloze iCulture-wallpapers, dan kan dat natuurlijk net zo goed. Ook die zijn gemaakt door @basvanderploeg.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2018, 11:52
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple event, wallpaper
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.