Reacties voor: Apple daagt je uit om de mooiste nachtfoto’s te maken

Night Mode Photo Challenge voor iPhone 11
Apple organiseert een nieuwe wedstrijd voor iPhone-fotografen. Met de nieuwe Night mode photo challenge is het de bedoeling om de mooiste foto's in het donker te maken. Met wat voorbeelden geeft Apple alvast wat inspiratie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Tja als fotograaf heb ik dus wel moeite met de voorwaarden. Leuk dat Apple het zal delen, maar royalty free met je werk aan de haal gaan, dat komt veel te vaak voor. Bovendien zie ik dagelijks dat een telefoontje écht niet kan tippen aan mijn (dure) fullframe camera en diens kwaliteit.

    Ik zou hier zelf dus nooit aan mee doen 🙂

  2. @Kbm: Uiteraard heeft dit commerciële waarde voor Apple. Ergens kan ik Apple ook nog wel begrijpen dat het royalty-vrij moet. Iedereen moet uiteindelijk zelf weten of ze de voorwaarden accepteren. Maar goed, desalniettemin, bedankt voor je motiverende woorden…

  3. Ik probeerde met oud en nieuw een foto te maken, geen idee hoe dat nou weer moet met een iPhone 11 als het donker is. Werd er niet blij van.

  4. @Nixxin: Dat gaat automatisch. Links bovenin zie je de gele bol verschijnen. Daarmee zie je dat nightmode geactiveerd is.
    Overigens: snel bewegende objecten met nightshot schieten in (haast) niet mogelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.