Reacties voor: Apple: iOS verantwoordelijk voor bijna 300.000 banen

iOS heeft in alleen de Verenigde Staten voor bijna 300.000 banen gezorgd, aldus Apple op een bijgewerkte pagina.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Alleen jammer dat ze slecht 1,9% belasting afdragen in de VS. Zulke bedrijven moeten eigenlijk om de zwarte lijst komen. Net als Google, Starbucks, Amazon enz enz. Belasting die zij niet afdragen zullen door de gewone belastingbetaler moeten worden betaald.

  2. @bestbier: Geef dan gelijk even de link erbij.

  3. Origineel geplaatst door bestbier
    Alleen jammer dat ze slecht 1,9% belasting afdragen in de VS. Zulke bedrijven moeten eigenlijk om de zwarte lijst komen. Net als Google, Starbucks, Amazon enz enz. Belasting die zij niet afdragen zullen door de gewone belastingbetaler moeten worden betaald.

    Op zich ben ik het met je eens. Enige nadeel: Als ze wel de hoge belastingen zouden betalen zou de iPhone en iPad enz nog een heel stuk duurder worden.

    Daarnaast, nu komt er een gedeelte van die 1,9% in de Nederlandse schatkist! Anders had Nederland hier niets van gezien.

    Ik zeg, lekker laten gaan!

  4. Vs itunes is niet leuk , je ziet een film voor $4.99 maar boven komt het btw , in nederland het prijs je ziet is wat je betaald

  5. @bestbier: Alleen hebben wij er toch niks aan als zij meer belasting gaan betalen. Daarnaast gaat dat land toch wel de shit in.

  6. @jer

    Ben jij Amerikaan en heb je je oorspronkelijke tekst door Google Translate gehaald?

  7. $8mld in 5 jaar aan 160.000 developers, 625 euro per maand gemmiddeld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.