Reacties voor: Apple-historie: de iPhone Bluetooth Headset uit 2007

Apple's iPhone Bluetooth Headset verscheen in 2007 en vertoont opvallende gelijkenissen met de AirPods die Apple in 2016 op de markt gaat brengen. Was Apple z'n tijd bijna tien jaar vooruit?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. “Was Apple zijn tijd bijna 10 jaar vooruit” vraagt de koptitel zich af.
    Dat is het ‘glas is halfvol’ perspectief, je kun je ook afvragen of Apple nu niet 10 jaar achter de feiten aanloopt 😉

    Maar leuk artikel weer, dat (de snelheid van) de ontwikkelingen weer aardig in perspectief zet 👍

  2. Was een top ding. Ik had er meerdere (verspreid over meerdere auto’s ;)) en ik heb geen betere, handigere, mooiere gevonden of gezien toen. De nieuwe BT headphones worden mi ruimschoots overtroffen door (mijn) Bragi’s. Ik ben benieuwd hoe deze Apple’s het gaan doen!

  3. Blijkbaar was het toen niet gebruikelijk voor selfies? Wrs niet de eerste iPhone had geen front camera, de kwaliteit van de camera was ook niet wat hij nu is 😉 de doorbraak van selfie is pas rond 2012

  4. ik vind Bluetooth headset 2007 mooier dan die van 2016.

  5. Helaas kon je hiermee enkel bellen en geen muziek luisteren. En je raad het al, ik ben hem verloren en mis hem nog elke dag. Was ideaal voor bellen in de auto.

  6. Origineel geplaatst door Sander
    Helaas kon je hiermee enkel bellen en geen muziek luisteren. En je raad het al, ik ben hem verloren en mis hem nog elke dag. Was ideaal voor bellen in de auto.

    Dat verliezen zal ook wel een dingetje worden met de AirPods. Toevallig zat ik de keynote te kijken uit 2007 met Steve Jobs waarin hij de iPhone aankondigt. Bijna tussen neus en lippen door wordt deze headset aangekondigd. Werd in ieder geval niet zo’n heisa van gemaakte als nu. Ben benieuwd naar de reviews van de productieversie van de AirPods. Moet toch wel een mooi geluid uit te persen zijn wat de upgrade de moeite waard maakt.

  7. Origineel geplaatst door ice
    ik vind Bluetooth headset 2007 mooier dan die van 2016.

    Welke bluetooth headset van 2016?

  8. Origineel geplaatst door ice
    ik vind Bluetooth headset 2007 mooier dan die van 2016.

    Origineel geplaatst door Sven
    Welke bluetooth headset van 2016?

    Design tandenborstel van €170.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Ik kan me niets van dit ding herinneren. In die tijd liepen wel vaker mensen met zulke dingen in hun oor. Meestal in één oor.

  11. @Ice: weet niet hoe jou tandenborstel er uit ziet…
    Vermoeiend die papegaaien.

  12. Doet het nog steeds hoor! Fijn voor in de auto.

  13. Origineel geplaatst door Niels
    @Ice: weet niet hoe jou tandenborstel er uit ziet…
    Vermoeiend die papegaaien.

    Amen.

  14. Dit geeft wel het grote verschil weer tussen Steve Jobs en Tim Cook. Steve Jobs had een visie over hoe hij apple groots wilde maken met ‘world changing material’. Eigenlijk wat @Ferryman zegt. Apple liep 10 jaar vooruit in hun producten maar loopt sinds de aanstelling van Tim Cook al geruime tijd achter de feiten aan. Volgend jaar bestaat Apple 10 jaar en eigenlijk hoop ik dat Apple weer eens een keer met iets groots gaat komen net zo iets als de eerste generatie iPhones… zo niet ben ik bang dat Apple aan alle kanten wordt ingehaald als dit niet al het geval is.

  15. Heb hem nog ergens in een la liggen! toch maar weer eens gaan gebruiken.

  16. Origineel geplaatst door Higuan
    Dit geeft wel het grote verschil weer tussen Steve Jobs en Tim Cook. Steve Jobs had een visie over hoe hij apple groots wilde maken met ‘world changing material’. Eigenlijk wat @Ferryman zegt. Apple liep 10 jaar vooruit in hun producten maar loopt sinds de aanstelling van Tim Cook al geruime tijd achter de feiten aan. Volgend jaar bestaat Apple 10 jaar en eigenlijk hoop ik dat Apple weer eens een keer met iets groots gaat komen net zo iets als de eerste generatie iPhones… zo niet ben ik bang dat Apple aan alle kanten wordt ingehaald als dit niet al het geval is.

    Volgend jaar bestaat de iPhone 10 jaar… Apple bestaat al ietsje langer. Dus het heeft inderdaad wel zin om een speciale iPhone te verwachten, maar niet perse iets anders ‘groots’.

  17. Het was toendertijd echt een goed ding.
    Ik verloor hem ook wel eens, maar heb hem gelukkig altijd teruggevonden.
    Pas een paar jaar later vervangen door een autoradio met Bluetooth carkit.
    En inderdaad, het design van toen was vele malen mooier dan de nieuwe Airpods……
    Maar dat is mijn mening.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.