Reacties voor: ‘Apple haalt tweede fabrikant binnen om de iPad 3 te maken’

De nieuwe iPad, waarvan wordt gespeculeerd dat hij deze zomer wordt aangekondigd, zou door twee verschillende fabrikanten worden geproduceerd. Fabriek Foxconn wordt bijgesprongen door Pegatron of Quanta Computers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Heb sinds een jaar en Ipad. Dacht er een over te slaan voor een nieuwe te kopen maar als apple er nu ongeveer iedere 10 maanden een nieuwe uitbrengt kan ik er misschien maar beter twee overslaan! Wel goede marketing.

  2. @Rick
    Wat is het voordeel om bij iedere nieuwe iPad weer te updaten? Zinloos en vooral een Luxe probleem…

  3. Nice ! 😀
    oude weg gooien mensen en nieuwe kopen ! 😛

    can’t wait 😛 …

  4. Levertijd iPad2 is echt niet een paar dagen. Ik wacht alweer een week, en ziet er niet naar uit dat het deze week komt. Zou wel goede stap zijn om sneller producten te krijgen, dit is inmiddels mijn vierde aankoop uit iPhone/iPad reeks waar ik een lange wachttijd voor heb.

  5. Leuk kunnen we straks met z’n 3en op de bank zitten spelen 🙂 1,2 en 3 hebbe hebbe hebbe

  6. Misschien kan ik mijn iPad2 slijten aan mijn vriendin, dan koop ik de 3 😀

  7. Ik kan mij echt niet voorstellen dat er een iPad 3 uitkomt in de herfst. Het klopt totaal niet met de cycli die Apple aanhoudt. Daarnaast, en belangrijker nog, verkoopt de iPad 2 als een tierelier. Nu de productiekosten steeds verder omlaag kunnen, de productie redelijk op orde is en de iPad 2 nog steeds niet aan te slepen is zie ik geen enkele reden om nu al met een verbeterde versie van de iPad te komen. Het zou (bedrijfstechnisch) het domste zijn wat Apple kan doen. Het zou anders zijn als de concurrentie grote gaten in de verkopen van Apple zou slaan maar de iPad domineert de markt op alle fronten.

    Ik ga nog niet zo ver om te roepen dat ik mijn schoen op eet als er wel een nieuwe iPad komt maar ik acht de kans echt zeer klein.

  8. Volgens mij hebben ze bij de mediamarkt nog steeds stapels met ipad2??

  9. Origineel geplaatst door Pim
    Volgens mij hebben ze bij de mediamarkt nog steeds stapels met ipad2??

    Ja, 64GB WiFi only. Wie koopt dat?

  10. Ik.

    Maar ik had liever een 32Gb gehad..

    Origineel geplaatst door Bjorn
    Origineel geplaatst door PimVolgens mij hebben ze bij de mediamarkt nog steeds stapels met ipad2??Ja, 64GB WiFi only. Wie koopt dat?

  11. Ik kan me ook echt niet voorstellen dat Apple in de herfst met een ‘iPad3’ gaat uitpakken. ‘t Is wel een goeie tactiek om de markt te blijven domineren natuurlijk. Van zodra ze als eerste weer een nieuwe uitbrengen (met het nieuwste van wat er aan technologieën is uitgevonden er aan toegevoegd) zal de rest steeds een blijvende achterstand behouden omdat ze wegens een gebrek aan onderdelen die nieuwe technologieën aan hun eigen tabelts niet kunnen toevoegen. Maar ik herhaal… ‘k geloof niet dat er 6 maanden na de iPad 2 er een iPad 3 aankomt.

  12. Ooh ik was dar laatst en toen waren er nog heel veel…

    Origineel geplaatst door Bjorn
    Origineel geplaatst door PimVolgens mij hebben ze bij de mediamarkt nog steeds stapels met ipad2??Ja, 64GB WiFi only. Wie koopt dat?

  13. Het verschil tussen ipad en ipad2 is minimaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.